Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιορτή για την Εύβοια ο τελικός κυπέλλου


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στο NEGRO PONTE η συνέντευξη τύπου για τον 44ο τελικό κυπέλλου μεταξύ του Α.Ο.Χαλκίς και του Ταμυναικού που θα λάβει μέρος στα Ψαχνά την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 17.00
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Α.Αγραφιώτη.
Ο Πρόεδρος Γ.Ψαθάς καλωσόρισε τους παρευρισκομένους τονίζοντας πως ο τελικός είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Α.Αγραφιώτη ενός από τους μεγαλύτερους παράγοντες που υπηρέτησαν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.
Ο Γ.Ψαθάς παράλληλα ανέφερε πως τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη που δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του.
Κλείνοντας την ομιλία του δήλωσε πως στα άμεσα σχέδια της ένωσης είναι η δημιουργία τράπεζας αίματος ζητώντας την συνδρομή όλων των ομάδων.
Ο Γ.Παπακωνσταντίνου στον σύντομο χαιρετισμό του χαρακτήρισε τους δύο φιναλίστ νικητές κάνοντας μία μίνι αναδρομή στον θεσμό.
Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο Πρόεδρος επιτροπής κυπέλλου Ν.Δαφνής,και εκ μέρους της επιτροπής διαιτησίας ο Μ.Καρατζάς.
Από πλευράς διοικήσεων μίλησαν οι πρόεδροι Κ.Αναγνωστάκης και Τ.Κατσινόπουλος με τον τελευταίο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ταμυναικό στο τέλος της χρονιάς.
Τον λόγο στη συνέχεια πήραν οι δύο προπονητές με τον Δ.Λύκο να επισημαίνει πως ήρθε η ώρα να κατακτήσει το κύπελλο ως προπονητής μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες τα προηγούμενα χρόνια τονίζοντας επίσης πως στην Εύβοια υπάρχει ταλέντο και αξίζει μία ομάδα σε παραπάνω κατηγορία.
Από την πλευρά του ο Β.Λαθουράς δήλωσε χαρούμενος που υπηρετεί το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο μετά από 21 χρόνια τονίζοντας πως αυτός και οι παίχτες του θα παλέψουν για το κύπελλο δίνοντας χαρά έστω και την ύστατη στιγμή στον κόσμο και τον πρόεδρο του Ταμυναικού.
Τέλος μίλησαν οι αρχηγοί ων δύο ομάδων Κ.Καραμπάς και Λ.Πιλάτης χαρακτηρίζοντας τον τελικό γιορτή για την Εύβοια με τον καλύτερο και τυχερότερο να κατακτήσει την κούπα.
Διαιτητής του τελικού ορίστηκε ο Λάμπρου με βοηθούς τους Κωνστάντιο και Καμπούρη.
Πατήστε στην εικόνα να δείτε φωτορεπορτάζ