Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λευκή ισοπαλία στη Λάμψακο

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Ελλήσποντος και Όλυμπος Γυμνού αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.
Με τον αέρα να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στις προσπάθειες των δύο ομάδων και τις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν μάλλον ευχαριστημένες αφήνει τις δύο ομάδες ο βαθμός της ισοπαλίας.
Ο Όλυμπος είχε την κατοχή και πατούσε καλύτερα στο πρώτο μισάωρο χωρίς να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Αγριόδημου.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 38΄ με τον Μωραίτη να αποκρούει το πλασέ του Ντεγιάννη από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στην επανάληψη ο Ελλήσποντος ήταν καλύτερος και στο 57΄ο Λάμπρου βρέθηκε απέναντι στον Μωραίτη με το πλασέ του να περνάει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 79΄ με τον Αγριόδημο να κλέβει την μπουκιά μέσα από τα πόδια του Ρωμανού που ήταν έτοιμος να σκοράρει.
Τα αίματα άναψαν στις καθυστερήσεις όταν ο Ελλήσποντος σκόραρε με τον Λάμπρου με τον επόπτη όμως που έλεγχε την περιοχή του Όλυμπου να ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ του σκόρερ.

Ελλήσποντος:Αγριόδημος Κατσικαβάλης Νάτσης Κουσερής Κουτσαβλής Νόνας(77΄ Πσεπιούρα) Πετρογιάννης Κούτρας Λάμπρου Λάζρι(46΄Κοντάκης) Ντεγιάννης

Όλυμπος Γυμνού:Μωραίτης Κηρύκος Σακκής Ρουμπής Θωμόπουλος Σταματούκος Ντούρμας Ρωμανός Κοτρογιάννης Α. Ρουμπής Β.(90΄Κοτρογιάννης Γ.) Αργύρης Σ.(63΄ Τσίγκας)