Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμφάνιση για playoffs και νίκη 91-80 μέσα στην Λάρισα η Κύμη

Μεγαλειώδη εμφάνιση μέσα στην Λάρισα και νίκη 91-80 σημείωσε ο Γυμναστικός Κύμης, μια νίκη που τον φέρνει σε τροχιά playoffs.

Οι παίκτες του Γ. Καστρίτη μπήκαν αποφασισμένοι στον αγώνα και βρίσκοντας εύκολα καλάθια προηγήθηκαν ακόμη και με διαφορά 21 πόντων (23-44 16').

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 24' κατάφεραν να μειώσουν 42-49, αλλά ο Γυμναστικός έδειξε χαρακτήρα και δεν επέτρεψαν να μειωθεί άλλο η διαφορά.
Στην τελευταία περίοδο  με την διαφορά να συντηρείται στους 9 πόντους η Κύμη έφθασε στην σημαντική εκτός έδρας νίκη. Λένζελ Σμιθ με 16 πόντους και  Μακ Φάντεν με 18 ήταν οι πρωταγωνιστές της νίκης για τον Γυμναστικό.
Τα δεκάλεπτα: 13-28, 33-45, 63-70, 80-91


Μετά τον αγώνα ο Γ Καστρίτης δήλωσε στην κρατική τηλεόραση:
 Είχαμε έρθει προετοιμασμένοι να παίξουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.Όλοι γνωρίζουμε την δυναμική της ομάδας του Γυμναστικού, μέσα στην έδρα της, έχει κάνει πολύ καλά αποτελέσματα.Ξέραμε ότι είναι ένας τελικός γι’ αυτούς.Μεσολαβούσε η διακοπή που δεν είμασταν σίγουροι σε τι κατάσταση θα μας βρει η επανέναρξη του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν από το ξεκίνημα του παιχνιδιού μέχρι το τέλος όσο το δυνατόν καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση.Νομίζω ότι δίκαια πήραμε την νίκη και τους αξίζουν πολλά μπράβο γι’ αυτό.