Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ετοιμάζονται για τα μπαράζ οι Δευτεραθλητές της Β' κατηγορίας

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε σε 1ο και 2ο όμιλο και μία αγωνιστική στον 3ο όμιλο οι πρωταθλητές που πήραν το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία έχουν ήδη οριστικοποιηθεί και οι δευτεραθλητές ετοιμάζονται να δώσουν μπαράζ ανόδου.

Μέχρι στιγμής την δεύτερη θέση έχει κλειδώσει  τον 3ο όμιλο ο Μιαούλης Φύλλων, ενώ στον βορά δεύτερος είναι ο Ακράτητος Κεχριών και στον κεντρικό όμιλο το Καλοχώρι/Παντείχι δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.
Οι τρεις ομάδες που θα τερματίσουν  στην δεύτερη θέση και στους τρεις ομίλους  αμέσως μετά την λήξη των πρωταθλημάτων θα βρεθούν αντιμέτωπες σε αγώνες κατάταξης μεταξύ τους με την πρώτη να περιμένει υπό προϋποθέσεις να κερδίσει την άνοδο.
1. Και οι προϋποθέσεις είναι αν κάποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή από την Α' κατηγορία, όπως έγινε την περσινή χρονιά με την Αυλίδα.
Η προκήρυξη της ΕΠΣ Ευβοίας προβλέπει:
 (Τα σωματεία που θα καταλάβουν την 2η
 θέση στους τρεις ομίλους της Β΄ Ερασιτεχνικής 
Κατηγορίας θα αγωνιστούν σε αγώνες κατάταξης, αμέσως μετά το πέρας του 
πρωταθλήματος, έτσι ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί να συμπληρωθεί η Α΄ 
κατηγορία, να έχει διαμορφωθεί η κατάταξη των ομάδων).

2. Ακόμα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για αύξηση των ομάδων σε 18 από την νέα περίοδο, αλλά αυτά μετά την λήξη των πρωταθλημάτων θα γνωστοποιηθούν από την ΕΠΣ Ευβοίας που είναι και  διοργανώτρια αρχή αν οι πληροφορίες έχουν βάση.