Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακράτητος Κ.- Καλοχώρι-Παντείχι 0-5: Και τώρα περιμένει....

Το Καλοχώρι-Παντείχι επικράτησε του Ακράτητου Κεχριών με το ευρύ 0-5 στο γήπεδο των Ψαχνών παίρνοντας την πρώτη θέση στην διαδικασία μπαράζ για άνοδο στην Α΄ κατηγορία.
Οι νικητές θα πρέπει να περιμένουν και αν κάποια ομάδα δεν καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία θα πάρει τη θέση της.
Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για τους τυπικά φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν τον αρχηγό τους Καραμπά θ. σε μεγάλη μέρα πετυχαίνοντας τρία γκολ.
Από την άλλη πλευρά οι ηττημένοι δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού με φυσικό επακόλουθο τη βαριά ήττα.
Το Καλοχώρι -Παντείχι στο πρώτο μέρος ήταν καταιγιστικό πετυχαίνοντας τρία γκολ χάνοντας παράλληλα ισσάρυθμες ευκαιρίες για περισσότερα.
Ο Αντίοχος στο 30΄ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Με πανομοιότυπο τρόπο στο 39΄ ο Καραμπάς Θ. διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Τη νίκη για το Καλοχώρι -Παντείχι κλείδωσε στο 44΄ από τα έντεκα βήματα ο Σακάλογλου.
Ο Ακράτητος απείλησε στο 45΄ με το σουτ του Αλεξίου να περνάει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Κατσαρή.
Στην επανάληψη οι νικητές πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα με τον Καραμπά Θ. στο 73΄ και στο 89΄ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία τους.
Ακράτητος Κεχριών: Σταθαράς, Αχματιώτης, 70΄Χατζής), Γιακουμάκης, 37΄Κοκκίνης), Κοντάκης Σταμούλος , Παπαδημητρίου, Σακόβ ,Γεωργίου, (64΄Κυριάκου), Γεωργατζής, (60΄Γρίσπος), Αλεξίου Στεφανίδης





Καλοχώρι-Παντείχι: Κατσαρής,  Μάλλιαρης, 70΄Δουρμούσογλου), Καραλής,  Καραμπάς,  Δασκαλόπουλος,  Δαμπάνης, (55΄Ζαχαριάδης), Λουκάς, (70΄ Καραμπάς Χ.),  Αντίοχος Σακάλογλου, 75΄Ίσσαρης) ,Καραμπάς Θ., Σαμπάνης