Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με νίκη ξεκίνησε ο Εύριπος τα μπαράζ παραμονής 1-0 τα Ελληνικά

Με νίκη ξεκίνησε ο Εύριπος τα μπαράζ παραμονής στο Δημ. Γήπεδο ''ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ'' του Προκοπίου, επικρατώντας με  1-0 του ΑΟ Ελληνικών με ένα αυτογκόλ στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα του Ευρίπου να είναι καλύτερη και να χάνει ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο μέρος. Από την άλλη πλευρά τα Ελληνικά αρκέστηκαν σε αμυντική τακτική προσπαθώντας να χτυπήσουν στην κόντρα. 
Στο 25' ο Βλάχος με δυνατό σουτ βρήκε το δοκάρι του Καπώνη, ενώ οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη με το ημίχρονο να τελειώνει 0-0.
Στην επανάληψη και πάλι ο Εύριπος είχε την υπεροχή και οι νεαροί παίκτες του έχαναν και πάλι ευκαιρίες.
Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Ευρίπου το κατάφεραν οι αμυντικοί των Ελληνικών όταν στο 75' σε μια πλαγιοκόπηση η μπάλα ήρθε στο πρώτο δοκάρι και στην προσπάθεια του να διώξει ο Κομποθανάσης την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του μπαράζ παραμονής.
Εύριπος: 
Δεληγιάννης, Λέων, Κρινής, Δεληληγιώργης, Παπαδόπουλος, Τσάλλας, (90' Αποστολίδης), Γκιόσι, Βλάχος, Δεληγιώργης Α, (86' Ρουμπής), Ευσταθίου , Παππάς.



ΑΟ Ελληνικών: 
Καπώνης, Ντουλμας, Κομποθανάσης, Κρυσταλόγιαννης Ευστ, Τσώνος, Κρυσταλόγιαννης Γ, Αθανασίου, Μαυρούτσικος, Κρυσταλόγιαννης Ευθ,(90' Κρασούλης), Σταμούλος, Θαλασσινός,