Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το πρώτο βήμα το Καλοχώρι-Παντείχι 1-0 τον Μιαούλη

Το Καλοχώρι-Παντείχι επικράτησε του Μιαούλη Φύλλων με 1-0 στα Ψαχνά στον πρώτο αγώνα μπαράζ ανόδου στην Α΄κατηγορία.
Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν τη νίκη καταφέρνοντας να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ παρά την πίεση που δέχτηκαν.
Από την πλευρά του ο Μιαούλης δικαιούται βάση ευκαιριών ένα γκολ οι προσπάθειες όμως των παιχτών του σταμάτησαν στον γκολκίπερ Κατσαρή Δ. ο οποίος ήταν κέρβερος κάτω από την εστία του.
Ο Μιαούλης ξεκίνησε επιθετικά με τις προσπάθειες των Καρβελά Κ. στο 3΄ και Κατσαρή Γ. στο 7΄ να μη βρίσκουν στόχο.
Στο 10΄ ο Κατσαρής Δ. έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Καλαβρή μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Το Καλοχώρι απάντησε στις ευκαιρίες με το δυνατό σουτ του Λουκά στο 12΄ να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Τζάβαρη.
Με το παιχνίδι να έχει καλό ρυθμό στο 38΄ ο Τζάβαρης έδιωξε με τα ακροδάχτυλα το καλοχτυπημένο φάουλ του Καραμπά Θ.
Το σκορ άνοιξε στο 42΄ με τον Λουκά να πιάνει το δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Τζάβαρη.
Στην επανάληψη ο Μιαούλης ανέβασε την αποδοσή του προσπαθώντας να ισοφαρίσει με το σουτ του Καρβελά στο 60΄ να μη βρίσκει στόχο.
Το Καλοχώρι -Παντείχι όσο περνούσε ο χρόνος με το σκορ υπέρ του προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα σε μία από αυτές στο 65΄ το σουτ του Ζαχαριάδη δεν βρήκε στόχο.
Ο Μιαούλης άγγιξε την ισοφάριση στο δίλεπτο 77΄-78΄ με τον Κατσαρή Δ. να σταματάει τα σουτ των Κατσαρή Γ. και Τρίκκα Κ. με τους Φυλλαριώτες να φωνάζουν πως στην δεύτερη προσπάθεια η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε και σε αυτό συντέλεσε η κούραση των παιχτών από την υπέρ προσπάθεια που είχε προηγηθεί.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η διαδικασία μπαράζ θα έχει νόημα για τον νικητή μόνο αν υπάρξει κενή θέση στην Α΄ κατηγορία της ερχόμενης περιόδου.
Καλοχώρι-Παντείχι:
 Κατσαρής Δ. Μάλλιαρης Καραλής Καραμπάς κ.Δασκαλόπουλος Δαμπάνης Λουκάς(88΄ Σακάλογλου) Αντίοχος Ζαχαριάδης(72΄Ίσσαρης) Καραμπάς Θ. Σαμπάνης(82΄Βισβίνης)
Μιαούλης Φύλλων:
Τζάβαρης Ζαχαριάς Καρατζής Τουλούμης Τρίκκας Π. Σελεμάι(55΄ Κικίδης) Καρβελάς Κ.(80΄ Καρβελάς Γ.) Μπούλιος Καλαβρής Κατσαρής Γ. Τρίκκας Κ.