Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 5 Μαϊου 2018: Λήλας-Ελλήσποντος 2-0 Άλλαξε στολή και κέρδισε

Με δύο γκολ στην επανάληψη ο Λήλας επικράτησε του Ελλήσποντου με 2-0 μειώνοντας την διαφορά από τον Απόλλωνα στον ένα βαθμό.
Όλα λοιπόν θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική με τους Βασιλικαριώτες να περιμένουν γκέλα της Ερέτριας που υποδέχεται τον Αστέρα Βατώντα και αυτοί να πάρουν το τρίποντο απέναντι στην Α.Ε.Κ. στο Πάρκο του Λαού.
Σε ένα αρκετά μέτριο πρώτο μέρος η μοναδική υποψία ευκαιρίας για τους γηπεδούχους ήταν στο 25΄με το σουτ του Βρέττου να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Αγριόδημου.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους απείλησαν στο 30΄ με τον Νόνα να σουτάρει χωρίς να ανησυχήσει ο Μπιμπάι.
Στην επανάληψη με το καλημέρα ο Λήλας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 46΄ με πλασέ του Αγγελάτου Δ. έπειτα από σέντρα του Τζάβρα από δεξιά.
Η είσοδος του Σεινταράς βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι με τους γηπεδούχους να δείχνουν σαφώς καλύτερο πρόσωπο..
Ο Βρεττός στο 60΄ σούταρε δυνατά με τον Αγριόδημο να διώχνει σε κόρνερ πέφτοντας στην δεξιά του πλευρά.
Στο 73΄ οι παίχτες του Λήλα άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα αυτή κατέληξε στον Καραχάλιο που σούταρε πάνω από τα δοκάρια.
Η επιθετικότητα του Λήλα συνεχίστηκε με τον Αγγελάτο Δ. στο 89΄ να μη βρίσκει στόχο από πλεονεκτική θέση.
Με τη συμπλήρωση ενενήντα λεπτών ο Αγγελάτος Δ. σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Γούρικη αποδείχτηκε η κίνηση στην ανάπαυλα για τους παίχτες του Λήλα να αλλάξουν στολή αφήνοντας στα αποδυτήρια την κλασσική σκούρα μπλε.

Λήλας Βασ.:Μπιμπάι Τζάβρας Βρεττός(86΄Τσούρα)Καρλατήρας Παλαιολόγος Τσολάκος Αγγελάτος Γ. (70΄Κατσίμπρας) Καραχάλιος Τσομπάνης(46΄Σεινταράς)Μαστροκώστας(90΄Παλόγος) Αγγελάτος Δ.

Ελλήσποντος;Αγριόδημος Κατσικαβάλης Κοντάκης Κουσερής(63΄Μπαμπότσι)Κουτσαβλής Νόνας Νάτσης Φτούλης(80΄Ράλλης) Λάμπρου Κούτρας Ντεγιάννης(41΄Πσεπιούρα)