Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με ανατροπή το Μαρμάρι 3-2 την Αναγέννηση Ευρίπου

Ενα πλούσιο σε γκολ και φάσεις παιχνίδι έγινε σήμερα στον Αγ Λουκά  μεταξύ του Μαρμαρίου και της Αναγέννησης Ευρίπου με το Μαρμάρι να κάνει ανατροπή στην ανατροπή και να παίρνει πολύτιμη νίκη με 3-2.
Στο Α' ημίχρονο οι νοτιοευβοιώτες ήταν καλύτεροι και εκτός του γκολ είχαν δοκάρι και 2-3 καλές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο ,απο την άλλη η Αναγέννηση Ευρίπου είχε παθητικό ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου και προσπάθησε να απειλήσει μόνο με ένα μακρινό σουτ του Παππά στο 5' που πέρασε άουτ,απο εκεί και μετά το Μαρμάρι ήταν κυρίαρχο και είχε καλή ευκαιρία στο 8' όταν ο Κολοκοτρώνης έκανε ατομική προσπάθεια και σουτ που απόκρουσε σε κόρνερ ο Δεληγιάννης, στο 12' όταν ο Βαζιουράκης σε απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 27' και 30' όταν ο Ποδαράς Φρ και στις δυο περιπτώσεις σούταρε λίγο έξω απο τα δοκάρια του Δεληγιάννη.
Η ανωτερότητα του Μαρμαρίου καρποφόρησε στο 35' όταν ο Κολοκοτρώνης σέντραρε και ο Λέων στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του 1-0.
Στο Β' ημίχρονο ο αγώνας έγινε γκράν γκινιόλ με τον Εύριπο να κάνει την ανατροπή αλλά το Μαρμάρι που δεν είχε πει την τελευταία του λέξη έκανε εκ νέου ανατροπή και έφυγε με τους τρείς βαθμούς.
Η Αναγέννηση Ευρίπου ξεκίνησε καλύτερα στην επανάληψη και στο 51' ο Παππάς χάνει τεράστια ευκαιρία όταν αστόχησε εξ επαφής στέλνοντας την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι, στο 55' ο Διαιτητής της συνάντησης κος Βρακάς σφύριξε πέναλτι σε μαρκάρισμα που έγινε στον Ευσταθίου ,οι ποδοσφαιριστές του Μαρμαρίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα και στο 56' ο Δεληγιάννης που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-1.
Στο 60' ο Ευσταθίου εκμεταλλεύεται ΄σέντρα του Βλάχου και με ωραία κεφαλιά κάνει το 1-2.
Στο 72' ο Κολοκοτρώνης σουτάρει η μπάλα βρίσκει το απλωμένο χέρι του Δεληγιώργη Στ και ο κος Βρακάς δίνει πέναλτι το οποίο εκτελεί ο Κολοκοτρώνης και κάνει το 2-2.
Και φτάνουμε στο 84' όταν ο Βαζιουράκης εκτελεί φάουλ και ο Παππάς κάνει άστοχο διώξιμο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του 3-2.
Μαρμάρι. Παπαγιαννάκης Αν
Σιδέρης, Χαραγκιώνης, Ποδαράς Δ, Καλογερίδης, Βαζιουράκης, Μαρμαρίδης, Κολοκοτρώνης, Διακάκης, Τσόνκα (89' Μανώλης), Ποδαράς Φρ, Αστήθας.


Αναγέννηση Ευρίπου. Παππάς Σ - Σταματίου Κ

Δεληγιάννης, Λέων, Κρινής (75' Ρουμπής), Δεληγιώργης Στ, Παπαδόπουλος, Τσάλλας, Γκιόσι, Βλάχος, Δεληγιώργης Ανδ, Ευσταθίου, Παππάς.