Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με 87 συμμετοχές η Ανάβαση Κύμης το Σ/Κ 19-20 Μαίου

Με 87 συμμετοχές θα διεξαχθεί η 16η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου. Ο αγώνας είναι ο 3ος γύρος του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων του 2018 και φέτος είναι αφιερωμένος στον αδερφό του Πρωταθλητή, Μάριου Ηλιόπουλου, Γιάννη, έχοντας πάρει και το όνομά του!

Πλειάδα οδηγών σε όλες τις κλάσεις και τις κατηγορίες του φετινού Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, υπόσχονται χορταστικό θέαμα και όμορφο αγώνα στο φιλόξενο, καλοκαιρινό περιβάλλον της Κύμης. Πολυπληθέστερη κατηγορία είναι η Ομάδα Α με 22 αυτοκίνητα καταμερισμένα στις τέσσερις κλάσεις της και υποσχόμενα ενδιαφέρον και στα δύο περάσματα τους.

Στη Formula Saloon, στα 21 αυτοκίνητα αυτής, περιλαμβάνονται και τέσσερις συμμετοχές οι οποίες θα ανέβουν κάνοντας drift, ενώ στην Ομάδα Ν τα 20 αυτοκίνητα όπως πάντα, αναμένεται να μας προσφέρουν έντονες μονομαχίες και πολύ μικρές διαφορές. Αντιστοίχως και στην Ομάδα Ε οι 14 συμμετοχές θα ξεχωρίσουν με τα εντυπωσιακά τους περάσματα σε ήχο και θέαμα. Όλα τα παραπάνω θα συμπληρωθούν ιδανικά με την παρουσία 10 συμμετεχόντων στην Κατηγορία των Ιστορικών.

Η 16η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” προσφέρεται και φέτος για μια απολαυστική απόδραση η οποία συνδυάζεται με αγωνιστικό θέαμα. Οι τοπικοί φορείς είναι έτοιμοι να δείξουν για μια ακόμη χρονιά της φιλοξενία τους σε αγωνιζόμενους και θεατές, ενώ οι τελευταίοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και το εντυπωσιακό Citroen C4 WRC με το οποίο ο Sebastien Loeb έχει διαπρέψει στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, το οποίο θα εκτίθεται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Οργάνωση εξασφάλισε, για την μετάβαση και επιστροφή των αγωνιζομένων στην 16η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ "Γιάννης Ηλιόπουλος", τιμή εισιτηρίου για αυτοκίνητο με τρέιλερ 8 ευρώ και τα άτομα δωρεάν. Στην σελίδα της Start Line στο Facebook μπορείτε να δείτε τα δρομολόγια των δυο ferry boat ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ XIII και ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ.

Οι δοκιμές του Σαββάτου ξεκινούν στις 11:30, όπως εξάλλου και ο αγώνας της Κυριακής. Και τις δύο ημέρες ο δρόμος για το κοινό θα κλείσει από τις 10:30.

Η Γραμματεία και το Γραφείο Τύπου του αγώνα θα λειτουργούν:
α) μέχρι την Πέμπτη 17/05 στα γραφεία της Start Line, Φιλαδελφείας 7 -Νέα Σμύρνη
τηλ./φαξ:  210 98 12 341 – 6977 660 565
β) το Σάββατο 19/05 & την Κυριακή 20/05 στο χώρο της αφετηρίας