Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ηρακλής Ψαχνών: Δελτίο τύπου

Την 12η Μαΐου 2018 η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα ΕΠΣΕ. Η χρονιά αν και ξεκίνησε με τους καλύτερους  οιωνούς,  όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου του Υπερπρωταθλητή (Supercup) Ευβοίας, στην συνέχεια σημαδεύτηκε από σειρά απρόβλεπτων γεγονότων και καταστάσεων  οπως:
 α) ο σοβαρός τραυματισμός ( οδηγήθηκαν στο χειρουργείο και δεν επανήλθαν στην αγωνιστική δράση), τριών βασικών ποδοσφαιριστών (Σκριβανος, Σιαραπης, Ντουμας) στην αρχή της περιόδου ,
β) η βαριά τιμωρία ( 5 μήνες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους)  του προπονητή της ομάδος κ. Σπυροπουλου ο οποίος ένα(1) μήνα μετά την τιμωρία του αποχώρησε και
γ) τέλος η έλλειψη υποστήριξης από όλους εκείνους που η ομάδα είχε στηρίξει την προσπάθεια  της,
ανέτρεψαν τους όποιους σχεδιασμούς αναγκάζοντας την Διοίκηση να αναθεωρήσει τους στόχους στην μέση της περιόδου.
Στην διαμορφωθείσα κατάσταση δοκιμάστηκαν οι χαρακτήρες όλων.
Στο σημείο αυτό η Διοίκηση, θέλει να  ευχαριστήσει   όσους επέλεξαν να παραμείνουν στο κλυδωνιζόμενο σκάφος και να παλέψουν  με όλες τις αντιξοότητες ώστε  να φτάσει με ασφάλεια στο λιμάνι και ειδικότερα:
Τον κ. Δημήτριο Γιανουτσο ο οποίος ανέλαβε τον Φεβρουάριο τα καθήκοντα Του Τεχνικού Διευθυντή συνεπικουρούμενος απο τον προπονητή της ομάδος Νεων κ. Φαμελιαρη, τον κ. Δέδε ο οποίος πέραν των καθηκόντων του εκτέλεσε και καθήκοντα Γενικού Αρχηγού αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο και τέλος τους ποδοσφαιριστές που έμειναν μέχρι τέλους σεβάστηκαν  και τίμησαν την φανέλα που Ηρακλη ΨΑΧΝΩΝ δίνοντας και την Τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους.

Σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου η θητεία της παρούσης Διοικήσεως ολοκληρώνεται και εντός των ημερών θα ανακοινωθεί Γενικη Συνέλευση μέσα στον μήνα Ιούνιο με κυρίαρχα θέματα , Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέας Δοικησεως.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και υγεία σε όλους