Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ζει το όνειρo του ο Απόλλων Ερέτριας

Στην Γ΄ Εθνική θα αγωνίζεται από του χρόνου ο Απόλλων Ερέτριας μετά τη σημερινή του νίκη με 4-0 επί του Αστέρα Βατώντα.
Μη έχοντας αφήσει ούτε αγωνιστική την κορυφή η ομάδα του Δ.Βαλκάνου καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να αυτοκτονήσει στην τελευταία στροφή του μαραθώνιου.
Οι γηπεδούχοι στο σημερινό παιχνίδι μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να το καθαρίσουν νωρίς -νωρίς.
Έτσι στο 10΄ ο Αγραφιώτης με πλασέ έπειτα από πάσα του Καλοχωρίδη άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα.
Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ο Απόλλων με το πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γ.Τόρα που έφτασε τα 30 γκολ στο 28΄ και στο 31΄ είχε ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στην επανάληψη με τις σαμπάνιες να κάνουν την εμφάνιση στον πάγκο της ομάδας και τα πανηγύρια να έχουν ξεκινήσει ο αρχηγός Βελαέτης ο οποίος είχε γενέθλια έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
Με τη λήξη όλοι έγιναν ένα κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο με τους Δ.Βαλκάνο και τον πρόεδρο Θ.Κοντσιλίδη να γνωρίζουν την αποθέωση από παίχτες και φίλους του Απόλλωνα.
Απόλλων Ερέτριας:
Ε.Τόρα, (60΄ Μητακίδης),  Μετσανάι,  Σμπιλίρης,  Βελαέτης,  Μπαλόζι,  Καλοχωρίδης,(47΄ Κικίδης) Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης , Αγραφιώτης(55΄Ρούσσος) ,Γ.Τόρα, (55΄Μπασινάς), μΜώρος
Αστέρας Βατώντα:
Σταθαράς,  Γούσιας, (46΄Κοκοπίπης),  Μαρμαρινός, Τσώκος,  Ντούκα,  Κηρύκος, Κούκα,  Γούναρης,  Μιχαηλίδης,  Γιανουκάκος,  Νεσίμι.