Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έκλεισε μια ονειρεμένη χρονιά για τον Γ.Σ. Κύμης

Τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται και η φετεινή ομάδα μπάσκετ της Κύμης απέδειξε σε όλους ακόμη και στους πιο δύσπιστους πως αξίζει πολλά συγχαρητήρια.
Έφτασε να κοντράρει κάποια στιγμή στα ίσια ολόκληρο Ολυμπιακό μια ομάδα με τεράστιο σε σχέση με την Κύμη μπάτζετ και αυτό τα λέει όλα ,στο προηγούμενο ματς στο ΣΕΦ λίγο ήθελε να κάνει το μπάμ της χρονιάς όμως η απειρία πρόδωσε τους παίκτες του Γ.Καστρίτη ενός προπονητή που με την σοβαρότητα αλλα και την υπομονή του απέδειξε πως αποτέλεσε τον αρχιμάστορα αυτής της ομάδας.
Στο δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό στο κλειστό Τ.Καμπούρης μπορεί να ήρθε η ήττα με το ευρύ 67-88 όμως αυτή η ομάδα κέρδισε μιά θέση στην καρδιά όλων των Ευβοέων φιλάθλων.
Ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο έφτασε σε απόσταση αναπνοής τον εκλεκτό αντίπαλο(37-40) κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο.

Στην συνέχεια όμως η απειρία αλλά και η κούραση από την υπερπροσπάθεια όλης της χρονιάς έφεραν το τελικό 67-88.Για την ιστορία στο φινάλε του πρωταθλήματος σκόραραν οι Μακ
Φάντεν 15,Σμίθ και Μακ Γκί από 13 ,Γλυνιαδάκης 8 και Κάιζερ με 6.
Από τον Ολυμπιακό πρώτος σκόρερ ο Μάντζαρης με 13 ,Μακ Λίν με 12 και Παπαπέτρου με 8.
Τα δεκάλεπτα του παιχνιδιού 13-21,37-40,49-63,67-88.

Να σημειωθεί πως ήταν το τελευταίο ματς του Νίκου Μπάρλου που με 354 ματς στην Α1 ,ο τριανταεννιάχρονος παίκτης έκλεισε μιά πλούσια καριέρα σε Άρη,ΑΕΚ,Πανιώνιο,Μπρέσια και τώρα στην Κύμη.
Η οικογένεια Θεοδώρου τον τίμησε στη αρχή του μάτς με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο.