Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα Αλάτσατα επέστρεψαν

Τα Αλάτσατα στην πρώτη τους χρονιά μετά την απουσία τους από τον ποδοσφαιρικό χάρτη επιστρέφουν στην β΄ κατηγορία παίρνοντας την άνοδο κόβοντας πρώτα το νήμα στον τρίτο όμιλο της Γ κατηγορίας.
Με τον Σ.Γιαννάκη να κάθεται στον πάγκο από τα μέσα Νοεμβρίου οι κιτρινόμαυροι έδειξαν σταθερότητα καθ όλη τη χρονιά μένοντας στην κορυφή χωρίς να δώσουν το δικαίωμα στους άλλους διεκδικητές να τους απειλήσουν.
Έχοντας την εμπειρία των Τζήμα,Ξιφαρά,Στρατή και το πάθος των υπολοίπων τα Αλάτσατα μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν εντός των τεσσάρων γραμμών.
Η διοίκηση του Α.Ζήση και των συνεργατών του φρόντισε παρά το μικρό ενδιαφέρον των φιλάθλων να βρίσκεται κοντά στην ομάδα βρίσκοντας λύση για κάθε πρόβλημα.
Οι γηπεδούχοι έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο από την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν της Αναγέννησης Μονοδρίου με 1-0 σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 30΄ ο Μπαιμπάκης με προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ξιφαρά.
Η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή θα γίνει την επόμενη αγωνιστική στον εντός έδρας αγώνα με τα Κριεζά στο γήπεδο Αλεξάνδρου.

Α.Ο.Αλατσάτων:
Κεχριώτης ΠικραμένοςΣ. Τσιτσόπουλος Παυλίδης Μπρέλλος Νικολάου Ξιφαράς Ματσούκας Βλάχος Πικραμένος Α.




Αναγέννηση Μονοδρίου:
Αντωνίου ΓΡ. ΑντωνίουΓ. Χοχηλ Περήφανος Μαρτσούκος Βογιατζής Λαθουράς Τίλα Κέκης Πασσάς Γιαννακός