Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αυλαία στην Γ΄ Κατηγορία - Βόρειος όμιλος, ο ΠΑΟ Λίχας στα μπαράζ

Τελευταία  αγωνιστική για την Γ΄ κατηγορία – Βόρειος Όμιλος χθές και τα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γενικές γραμμές ως εξής:

Πρώτα από όλα, ο πρωταθλητής ΑΟ Αγίου αν και κινδύνευσε να χάσει από την δυναμική ΑΕΚ Νέου Πύργου, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να ρίξει αυλαία με ισόπαλο αποτέλεσμα 3 – 3.
Οι  πρωταθλητές  άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Β. Δημουλάκη, με πλασέ από κοντά στο 7ο λεπτό.
Η ΑΕΚ Ν. Πύργου ισοφάρισε μετα από λάθος της άμυνας με τον Μπαρμπούνη από κοντά, 1-1.
Στο 23΄ ο Γιουκάι σουτάρει στην κλειστή γωνία του τέρματος και κάνει το 2 – 1.
Πριν τελειώσει το ημίχρονο, στο 42΄ συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι καταφέρνουν και τρίτο πλήγμα στους πρωταθλητές με τον Κερασιώτη, να κάνει το 3 – 1.
Στο δεύτερο μέρος ο Άγιος ανένασε στορφές και κατάφερε να κάνει το 3-2 στο 57΄με τον Καλάϊ, ενώ το 3 – 3 διαμορφώνει ο Πρέντι στο 60΄.


(Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ)

Στο τοπικό ντέρμπι τώρα,  ο ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ νίκησε στα Γιάλτρα με 1-2, αφού πέρασε μια ώρα χωρίς τέρματα και έπρεπε ο 17χρονος Πλαντζάι να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 65΄,  0-1.
Τρία λεπτά μετά ο Φούσκας διπλασίασε τα τέρματα για τη Λιχάδα που πήρε τον αγώνα μιας και Χρ. Κοσμάς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 86΄σε 1 – 2.
Έτσι η Λιχάδα είναι η ομάδα που θα διεκδικήσει άνοδο στην Β΄ Κατηγορία μετά από μπαράζ.
Στο παιχνίδι είχαμε και δύο κόκκινες κάρτες, στο 72΄ για τον Τριβέλη των Γιάλτρων και του Π. Αναγνώστου που εκτελεί χρέη προπονητή για τους κερδισμένους.

Τέλος σημαντική ισοπαλία πήρε η Αγία Άννα από τον Ολυμπιακό Λίμνης που προηγήθηκε με δύο τέρματα, αλλά έφυγε με την ισοπαλία.
Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός είχε υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα  και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25΄ με τον Παναγιώτου και να διπλασιάσει τα τέρματα ο Μακρής στο 55΄. Και εκεί που όλα έδειχνα να φεύγει με την ελπίδα των μπαράζ, δέχτηκε δύο τέρματα φαρμάκι, στο 77΄ με τον Νικολαϊδη και στο 80΄ με τον Ευγενικό, δίνοντας γεύση απογοήτευσης για την ομάδα της Λίμνης.