Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με κεφάτο Γερογιάννη πέρασε η Σκεπαστή από το Πάρκο

Έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Δ. Γερογιάννη που πέτυχε τρία γκολ η Σκεπαστή πέρασε νικηφόρα από το Πάρκο του Λαού επικρατώντας με 2-5 της Α.Ε.Κ. Χαλκίδας.
Η ομάδα του Β.Μπεκάκου μία εβδομάδα μετά την εντός έδρας βαριά ήττα από τον Λήλα ανασυντάχθηκε πετυχαίνοντας πέντε γκολ έχοντας κυρίως στο πρώτο μέρος αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έχοντας χάσει το τραίνο της παραμονής εδώ και καιρό στην επανάληψη προδόθηκαν από τις δυνάμεις τους και μη έχοντας εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο λογικό ήταν να καταρρεύσουν.
Με το καλημέρα ο Δ. Γερογιάννης άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Το γρήγορο γκολ έδωσε φτερά στους φιλοξενούμενους οι οποίοι αν ήταν πιο εύστοχοι θα μπορούσαν να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.
Ότι δεν πέτυχε η Σκεπαστή το κατάφερε η Α.Ε.Κ. στο 40΄ με προσπάθεια του Λάμτσε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα ισόπαλες.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 50΄ με εκτέλεση πέναλτι του Κωνσταντού παράβαση που κέρδισε ο Θαλασσινός Ι. του Β.
Ο Δ.Γερογιάννης στο 65΄ με πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του.
Με την επίθεση των Βόρειων να πετάει φωτιές ο Ντέντης στο 65΄ με ατομική προσπάθεια και άψογο πλασέ έκανε το 1-4
Ο Γερογιάννης στο 80΄ πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 1-5.
Η Α.Ε.Κ. το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις σε 2-5 με πέναλτι του Λάμτσε.
Ο Β.Μπεκάκος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του έσταζε μέλι για τους παίχτες του τονίζοντας πως μόνο ευχαριστημένος θα μπορούσε να είναι από τη φετινή παρουσία της ομάδας του.

Α.Ε.Κ.:΅
 Ζαφειρόπουλος Ζαχαριάς Κοτρώτσιος Εμαννουέλ Σταμέλος Τζαφέρος Χρόνης Καλέτζης Πεσχύρας Τουλίτσης Λάμτσε

Σκεπαστή:
Αλεξίου Τηλιόπουλος Καλλίτσης Κωνσταντός Καψάλας Γεωργίου Θαλασσινός Ι. του Β. Ντέντης(70΄ Τσούπρος) Αγιασοφίτης Γερογιάννης(80΄ Φράγγος)