Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ληλαντίου: δελτία τύπου

ΑΕΛ  - ΑΚΑΔ. ΠΟΔ.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 4 – 1
Νίκη 4-1 για την ομάδα μας απέναντι στην  Ακαδ. Ποδ. Ν.Αρτάκης.
Η ομάδα μας με καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα σημείωσε τέσσερα γκολ  είχε ένα χαμένο πέναλτι αλλά και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, απέναντι στην ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Ν.Αρτάκης  η οποία προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις και να σημειώσει ένα γκολ με τον Τσεκούρα στο 44΄.
Για την ομάδα μας τα γκολ σημείωσαν οι Μικράκης 14΄και 37΄,Νάνος 33΄και Κακός 42΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι.
Το χαμένο πέναλτι για την ομάδα μας ο Τζάνος στο 62΄.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Βρακά, Βελέντζα και Καρρά.

Α.Ε.Λ
Λεοντής Αθ.,  Λαθουράς  (71΄Ρώσσης ),  Νάνος,  Moco, Rroshi (46΄Μανικιώτης), Κακός  Ντόι (46΄Κούκουζας), Λεοντής Γεωργ., Μαόφης, Μικράκης (62΄Τζάνος), Παπαγεωργίου.

Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό, περιμένοντας τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων που βάσει βαθμολογικού πίνακα μάλλον η ομάδα μας θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ.

 ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ 1-1 ΜΕ ΑΟ ΚΥΖΙΚΟΣ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ
Και στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης η ομάδα των παίδων ήρθε ισοπαλία 1-1 με την ομάδα του ΑΟ Κύζικου Ν.Αρτάκης  σε ένα αγώνα που η ομάδα μας δέχθηκε  την ισοφάριση 8΄πριν το τέλος του αγώνα.
Για την ομάδα μας το γκολ Ρουμελιώτης, που   είχε  χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι της  και για άλλο γκολ  χωρίς να κινδυνέψει από τον αντίπαλο σε κανένα σημείο του αγώνα.
Οι δύο ισοπαλίες 2-2 και 1-1 των δύο ημιτελικών αγώνων και η διαφορά των εκτός έδρας γκολ στέλνει την ομάδα μας στον μικρό τελικό, με την πίκρα ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος όπως φάνηκε και στους δύο αγώνες.

Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 2-1 ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛ. /ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
Νίκη με 2-1 εκτός έδρας για τους νέους στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος ( που έχει την ονομασία του δικού μας ανθρώπου Γιάννη Μαρίνου) απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Ένωσης Απολλ./ ΑΟ Ιστιαίας με γκολ των Παλαιολόγου και Ντόι.
Θα πρέπει να σημειώσουμε την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας στην Ιστιαία.

 ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ 2-0 ΤΟΝ ΑΟ ΚΥΖΙΚΟΣ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ
Νίκη εκτός έδρας  και για την ομάδα των παμπαίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Ευβοίας με 2-0 απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Κύζικου Ν. Αρτάκης.
Τα γκολ για την ομάδα μας οι Μάρκου και Μπεληγιάννης.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές  των τμημάτων μας !!!