Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο Αλιβέρι ο Γιώργος Καπουράνης

Στο Αλιβέρι βρέθηκε πριν από λίγο ο παλαίμαχος διεθνής μεσοαμυντικός ποδοσφαιριστής Γιώργος Καπουράνης ο οποίος αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Αθηναϊκό, Παναθηναϊκό στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90.
Τόσο ο ίδιος όσο και οι πρώην διαιτητές Παπασταμάτης Κων/νος και Παπανδριόπουλος Αναστάσιος που ήταν μαζί του είναι στην επιτροπή οργάνωσης αγώνων της Εθνικής Ενόπλων και ήρθαν στο Αλιβέρι να συζητήσουν με τον υπεύθυνο της εκδήλωσης Βράχα Παύλο τις τελευταίες λεπτομέρειες του Φιλικού Αγώνα Εθνικής Ενόπλων - Μικτής Ευβοίας που θα γίνει την Δευτέρα 25 ιουνίου και ώρα 18.30 στο Τσαρπάλειο γήπεδο Αλιβερίου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Στη συνέχεια οι δυο πλευρές αντάλλαξαν σκέψεις και προτάσεις γενικά για το ποδόσφαιρο και μάλιστα η συζήτηση επεκτάθηκε και στο ποδόσφαιρο της ευρύτερης περιοχής της νότιας Ευβοιας.
Μετά απο αυτή την συνάντηση οι πληροφορίες μας λένε οτι κάτι καλό είναι έτοιμο να δημιουργηθεί στο Αλιβέρι, λεπτομέρειες του οποίου θα διαβάσετε τις επόμενες μέρες στο EVIA GOAL.