Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΑΚΟΧ


Στο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Προαγωνιστικών Κατηγοριών που διεξήχθη από 22-24 Ιουνίου στο Χαϊδάρι (για παιδιά από 9-10 ετών) και στο Περιστέρι Αττικής (για παιδιά από 11-12 ετών) ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή των αθλητών του Α.Κ.Ο Χαλκίδας.
Οι μικροί αθλητές, υπό την άριστη καθοδήγηση των προπονητών τους, Αθανάσιου Χρόνη και Μαρίας Ζεφειρίου, κατάφεραν να διακριθούν σε ένα αντγωνιστικό περιβάλλον, σημειώνοντας θεαματική βελτίωση των επιδόσεών τους, αποτέλεσμα της σωστής δουλειά που γίνεται από τις μικρές ηλικίες στον Όμιλο.
Ενδεικτική μνεία γίνεται στο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο αθλητής Βασίλης Βαφίας (9ετών) στα 50 μέτρα ελεύθερος, με χρόνο 34', 36, ενώ ο ίδιος κατέκτησε και την έβδομη θέση στα 100 μέτρα ελεύθερο.
Επιπλέον εξαιρετικές παρουσίες με θέση στην οκτάδα είχαν οι αθλητές του ΑΚΟΧ Αντώνης Σακλάρας (10 ετών), στα 50 και 100 μέτρα ύπτιο, ο Βαγγέλης Μαστογάλιας (9 ετών) στα 50 μέτρα πεταλούδα και η Νεφέλη Ανδρέου (9 ετών) στα 100 μέτρα ελεύθερο. Αλλά και οι υπόλοιποι αθλητές της αποστολής του ΑΚΟΧ στους αγώνες, Θεόδωρος Σαββίδης (12 ετών), Κωνσταντίνα Αγγελάτου (11 ετών), Παναγιώτης Λαμπαδάκης (11 ετών), Θωμάς Καψάλης (10 ετών), Λεωνίδας Γιακουμάκης (9 ετών) και Μαρία Πριόνα (9 ετών), έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σημειώνοντας αξιόλογες επιδόσεις, που συνιστούν και ατομικά ρεκόρ, δίνοντας ελπιδοφόρες υποσχέσεις για το μέλλον.