Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επιτυχίες για τους αθλητές του Ν.Ο.Χ. στην Ταραγόνα

Με τρεις δέκατες θέσεις ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών/τριών κανόε-καγιάκ ήρεμων νερών του Ν.Ο.Χαλκίδος με την Εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στις 22-24 Ιουνίου 2018 στην πόλη Ταραγόνα της Ισπανίας.
Συγκεκριμένα, ο Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος συμμετείχε στο μονοθέσιο και στο διθέσιο καγιάκ στην απόσταση των 500 μέτρων,  κατέκτησε τη 10η θέση και στις 2 αποστάσεις, χάνοντας την είσοδο του στο τελικό για μία θέση πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και σημειώνοντας  χρόνους κοντά στις επιδόσεις του.
 Τη 10η θέση κατέκτησε και η Καμινάρη Ελευθερία η οποία συμμετείχε στο μονοθέσιο καγιάκ γυναικών στην απόσταση των 500 μέτρων, ανταποκρίθηκε πολύ καλά στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα αφού ήταν η μικρότερη από τις συμμετέχουσες και έχασε την είσοδο της στο τελικό για μία θέση, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ στην απόσταση.
Και οι δύο αθλητές μας συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες με την εθνική ομάδα όπου θα συμμετάσχουν μαζί με το 3ο αθλητή της ομάδας μας, τον Ευσταθίου Γεώργιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και Νέων κάτω των 23 ετών που θα διεξαχθεί στο Αρόνζο της Ιταλίας από 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, όπως και στα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας.
Τα καλοκαιρινά μαθήματα συνεχίζονται κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 17:00-18:30 στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος στο Κρηπίδωμα, κάτω από το Κόκκινο Σπίτι.