Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς



Φίλοι μου από σήμερα θα έχω και εγώ τη στήλη μου στο EVIA GOAL για να σας ενημερώνω σχετικά για το τι συμβαίνει γυρω μας.

Θα ξεκινήσω όμως από την μεγάλη σε πληθυσμό αλλά και σε ομάδα του Νομού μας την Χαλκίδα.
Το καλοκαίρι τελείωσε το πρωτάθλημα της Γ εθνικής, το πρωτάθλημα της ντροπης, και της δυσφίμησης του Ποδοσφαίρου, τέτοια πρωταθλήματα ούτε η Ουγκαντα δεν έχει,αλλά παρόλα αυτα τελείωσε μετά από πολλά βογκητά των <<ΠΑΡΑΓΌΝΤΩΝ>> που έμαθαν να πειραματίζονται διοικητικά πάνω στο τομάρι της ομάδας χωρίς έλεος.

Μετα το τέλος του πρωταθληματος είπαμε όλοι ότι επιτέλους ας βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που θα έχουν την οικονομική δυνατότητα και εμπειρία, να κυβερνήσουν αυτο το χιλιοτσακισμένο καράβι γιατί το είχαν μετατρέψει σε σαπιοκάραβο που βλέπεις σε κάποιες ακτές παρατημένο. Τελικά οι προσευχές των φιλάθλων της ομάδας δεν εισακούστηκαν και στην συνέλευση που έγινε, σε αυτό το φίασκο και λέω φιάσκο διότι δεν ακολουθήθηκαν τα νόμιμα  της διαδικασίας (οικονομικός απολογισμός κ.α) Γερμανός χωρις το Γερμανό όπως είναι φυσικό δεν κάνει κάνεις, ούτε η κυβερνηση Τσίπρα Ανελ, θα μπορούσε η Χαλκίδα;   όχι βέβαια....

Μετά από χρόνια λοιπόν βρήκε το Γερμανό της,τον Κλάους που μετά από περιπλάνηση στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα αναζητώντας ομάδες για να διοικήση έχοντας ένα τσουβάλι λεφτά ανέλαβε την Καρδίτσα και μετά την πτώση της από την Β Εθνική ήρθε στην Εύβοια και στην Χαλκίδα.
Πενταετές πλάνο (η καραμέλα των τελευταίων χρόνων) και από οικονομικό σκέλος ούτε φωνή ούτε ακρόαση (εγγυητικές κ.α).

Δεν θα πω πολλά για τον Κλάους αλλά η Ιστορία θα δείξει.....

Η διοίκηση της περασμένης χρονιάς τελίκα δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας το έργο της και μετα νέα δεδομένα καρεκλώθηκε στην (νέα διοίκηση) τώρα άν αυτό σας φαίνετε λογικό .

Υ.Γ Θα έχουμε και φέτος διαρκείας? θα έχουμε και εφέτος κληρώσεις αυτοκινήτων να τρέξουμε να πάρουμε;  ΕΙΔΟΜΕΝ

--  O  Μπαλαδόρος  --