Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το προφίλ του Γερμανού και ο ρόλος του Β.Μπλέτσα

Ο Κλάους Μίλερ αποτελεί από σήμερα το απόγευμα το νέο αφεντικό του Α.Ο.Χαλκίς.
Με το ψηφοδέλτιο του Γερμανού να είναι το μοναδικό που κατατέθηκε στην Γ.Συνέλευση σε συνεργασία με τέσσερα μέλη της πρώην διοίκησης προέκυψε το νέο διοικητικό σχήμα.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μίλερ ανέφερε πως έχει διατελέσει πρόεδρος του Αννόβερο ΄96 και πως επιχειρηματικά δραστηριοποιείται με το ποδόσφαιρο σε χώρες όπως η Γερμανία και η Αυστρία.
Ο Γερμανός θεωρεί πως η Χαλκίδα έχει την δυνατότητα να έχει ομάδα σε παραπάνω κατηγορία ζητώντας από τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα.
Στα πλάνα του είναι ο ερχομός νεαρών παιχτών από Αφρικάνικες χώρες και σε συνδυασμό με παιδιά από την Εύβοια να φτιάξουν ένα σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την Αναγέννηση Καρδίτσας ανέφερε πως έδωσε χρήματα για να αγοράσει τις μετοχές θεωρώντας πως εξαπατήθηκε.
Τέλος τόνισε πως η γνωριμία με τον Β.Μπλέτσα τον έφερε στην Χαλκίδα με σκοπό από κοινού να χτίσουν το νέο Α.Ο.Χ.
Κομβική θεωρείται από πολλούς η παρουσία στο σχήμα του Β.Μπλέτσα ενός ανθρώπου που γνωρίζει τα μονοπάτια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπλέτσας τόνισε πως βήμα βήμα και ενωμένοι θα προσπαθήσουν να δώσουν και πάλι στον Α.Ο.Χ. την αίγλη του μακρινού παρελθόντος.
Σίγουρα ο Μπλέτσας μαζί με τον Θ.Σβαρνόπουλο το νέο μέλος της διοίκησης θα είναι αυτοί που θα τρέξουν το αγωνιστικό κομμάτι με πρώτο τους μέλημα η εύρεση προπονητή.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρώτες επαφές ξεκίνησαν με το όνομα του Β.Ντόβολη να είναι το πρώτο που ακούστηκε.
Στο διοικητικό σχήμα εκτός του Μίλερ και Μπλέτσα μετέχουν και οι:
Ν.Κακαβάς- Α.Σιγανός-Μήλιος Γ.-Α.Καραμάνος-Θ.Σβαρνόπουλος-Λουιζίδου Ευτυχία-Π.Μπασναιντερ