Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Οι παγίδες της τελευταίας αγωνιστικής

Φίλοι Μουντιαλικοί καλησπέρα σας, το φετινό Μουντιάλ της Ρωσίας κρύβει πολλές παγίδες και ιδιαίτερα για τους μεγάλους και βεβαίως τους παίχτες του στοιχήματος.

Πολλοί παίχτες ποντάρουν σε δυνατά άλογα για να έχουν τη σιγουριά του ταμείου, όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά συν ότι οι μπούκ ξέρουν εκ των προταίρων ότι οι αποδόσεις που δίνουν είναι σα να σου λένε τσίμπα τσιπούρα,π.χ Αργεντινή ξεκίνησε με απόδοση 2,00 και έκλεισε 2,10 πράγμα που όλος ο πλανήτης έπαιξε Αργεντινή και Μέσι.

Το αποτέλεσμα το γνωρίζετε ούτε η Αργεντινή έπαιξε ούτε ο Μέσι και το
4,2 της Κροατίας ήρθε εύκολα σαν να ήταν μιά απόδοση του 1.30, οχι δεν είμαι μετα Χριστό Προφήτης αλλά και η Αργεντινή δεν είναι η ομάδα του Μαραντόνα διότι χωρίς Μέσι η Αργεντινή είναι μια ομάδα που μπορεί να γκελάρει με οποιαδήποτε την κοιτάξει στα μάτια.

Το Μουντιάλ για εμένα τωρα ξεκινα και ξεκινά απο την φάση των 16 και μέσα σε αυτές βλέπω και ομάδες έκπληξη όπως Σενεγάλη και μια από της Σερβία Ελβετία, λέω μία από αυτές τις δύο διότι έχουν έναν βαθμό διαφορά μεταξύ τους κυνηγώντας την δεύτερη θέση πίσω από την Βραζιλία. Θα δώσω λοιπόν ένα προβάδισμα  στους Ελβετούς γιατί μου δίχνουν πιο ομάδα από τους Σέρβους μιας και κέρδισαν τους γείτονες Επίσης το μάτς της Νιγηρίας με την Ισλανδία είδα  τους σκληροτράχυλους Ισλανδούς να μην έχουν την σκληράδα του πρώτου ματς με την Βραζιλία  και να χάνουν εύκολα από τους αφρικανούς, την Αργεντινή, ποιος θα έλεγε πρίν το παγκόσμιο ότι θα έπαιζαν την τελευταια αγωνιστική την πρόκριση τους στους 16  (εισαι για το δαφνί) θα ήτα η απάντηση που θα έπερνες.
Οι Γερμανοί έκαναν αυτό που έπρεπε και ας ήταν και στο 95΄λεπτο μιας και η ιστορια όμως μας έχει δείξει ότι ομάδες που κατακτούν το παγκόσμιο κυπελλο στο επόμενο μουντιάλ δεν περνούν στην επόμενη φάση.

Η Κολομβία εχθές θύμησε την γνωστή ομάδα από την Λατινική Αμερική και συνέτριψε τους άσιμους Πολωνούς που περίμεναν από τον Λεβαντόφσκι να βγάλει εις πέρας την ομάδα από την μιζέρια της 3-0, και λίγα ήταν.

Σήμερα ξεκινά η τελευταία αγωνιστική των ομίλων με με την οικοδέσποινα Ρώσία να παίζει με την Ουρουγουάη που δεν έχει πείσει πάντως, το χ έχει πιθανότητες και οι Ρώσοι κατ εμε να παίρνουν την πρωτιά.

Το άλλο ζευγάρι του ομίλου θα κυνηγήσει την νίκη για το δικό τους γόητρο οι Αιγύπτιοι έχουν ένα μικρό 0προβάδισμα έναντι των πετροδόλαρων

Το βράδυ Ιραν -Πορτογαλία και Ισπανία -Μαρόκο όμιλος φωτία για τους τρείς μιας και το Μαρόκο έχει πει αντίο με τις δύο ήττες από Ιράν και Πορτογαλία. Το Ιράν σήμερα θα προσπαθήσει να κερδίσει τους Πορτογάλους και να περάσει στους 16 του θεσμού πράγμα όμως που φαντάζει με σεναριο επιστημονικής φαντασίας αλλά στο ποδόσφαιρο ποτε μην λές ποτε και πόσο μάλλον να ο Ρονάλντο απόψε δεν θυμίσει το καλό ρονάλντο των δύο πρώτων αγωνιστικών? Ποιος θα βγάλει τα κάστανα απότην φωτια? ΟΙ Ιρανόι είναι σκληροτράχηλοι και θα τα δώσουν όλα όμως οι πορτογάλοι και με ισσοπαλία περνούν στους 16 για εμένα προσωπικά το χ έχει πολλες πιθανότητες.

Μαρόκο Ισπανία μια από τα ίδια αλλά με μονόπλευρο  ενδιαφέρον και με μια Ισπανία που δεν προτίθετε να πάθει το κάζο του 2014 βλέπω οβερ 2.5

- Ο ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ -