Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ομόφωνα πρόεδρος ο Στούπας - Νέα εποχή για τον Ηρακλή Ψαχνών




Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών, στην οποία προέδρευσε ο κος Πριόνας, εξέλεξε τον Γιώργο Στούπα νέο πρόεδρο της ομάδας. Στην διαδικασία δεν χρησιμοποιήθηκε κάλπη, καθώς δεν υπήρξε καμία αντίρρηση από κανέναν.
Στην σημερινή Γενική Συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών, παραβρέθηκαν περίπου 80 μέλη, ενώ εμφανίστηκε κείμενο με υπογραφές 45 ακόμη μελών, που εκφράζουν την στήριξή τους στον Γ. Στούπα.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Αλέξανδρος Θεοδοσίου, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ωστόσο έκανε τα πάντα για να κρατήσει την ομάδα όρθια. Την πρώτη χρονιά ο Ηρακλής κατέκτησε το κύπελλο ενώ τη δεύτερη το Super cup απέναντι στον Ταμυναϊκό. Στην συνέχεια όμως, κάποια προβλήματα και κάποιοι τραυματισμοί, στάθηκαν εμπόδιο στην εξέλιξη της ομάδας.
Ακολούθησε η τοποθέτηση του Δημάρχου Γ. Ψαθά, ο οποίος τόνισε ότι θα σταθεί κοντά στην ομάδα, όπως και σε όλες τις ομάδες του Δήμου, τονίζοντας δε ότι, μέχρι τώρα, ο Δήμος δεν έχει προσφέρει όσα θα ήθελε ο ίδιος στον Ηρακλή.
Ο Γιώργος Στούπας από την πλευρά του τόνισε ότι η κίνηση των πολιτών των Ψαχνών ήταν αυθόρμητη: "Ξεχνάμε ότι η ομάδα βρισκόταν στην Β Εθνική και ξεκινάμε από την αρχή" δήλωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι οι φίλοι της ομάδας θα αποφασίσουν τι ομάδα θέλουν.
Αύριο, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα του σταδίου των Ψαχνών, θα συγκροτηθεί σε σώμα το 11μελές διοικητικό συμβούλιο.
Στην συνέλευση παραβρέθηκε και ο π. Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου.