Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ήττα αποκλεισμός για την Εύβοια


Την ήττα με 4-0 γνώρισε η Εύβοια από την Ν.Ουαλία στο τελευταίο παιχνίδι  για το θεσμό του Regions που διεξήχθη στο Καρντιφ.
Με εμφανή τα σημάδια της απουσίας του Β.Καλοχωρίδη λόγω τιμωρίας και παίζοντας με δέκα παίχτες για ένα ημίχρονο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Τζάβρα στο 45΄ η Εύβοια δεν άντεξε στην επανάληψη γνωρίζοντας βαριά ήττα.
Η ομάδα του Θ.Γουρνά γνώρισε τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς ένα λεπτό μετά την έναρξη του παιχνιδιού δέχτηκε το τέρμα από προσωπική ενέργεια του Keating.
Η Εύβοια προσπάθησε να ανασυνταχθεί και στο 10΄ η προσπάθεια του Κούρτη δεν βρήκε στόχο.
Η καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας ήταν στο 23΄ όταν έπειτα από κόρνερ του Πιλάτη η κεφαλιά του Καραμπά σταμάτησε στο δοκάρι της Ν.Ουαλίας.
Στο 45΄ το σουτ του Κούρτη έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια της Ν.Ουαλίας.
Με την έναρξη της επανάληψης η Εύβοια δέχτηκε δεύτερο τέρμα από το σημείο του πέναλτι με δράστη τον Long.
Με τις δυνάμεις να την εγκαταλείπουν παρά τις αλλαγές του Θ.Γουρνά η Εύβοια δέχτηκε ακόμη δύο τέρματα στο 73΄ από τον Long και τον philips στο 87΄.
Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό της Εύβοιας δεν αξίζουν δάκρυα για την ομάδα αυτή που μας εκπροσώπησε επάξια σε ένα ευρωπαικό θεσμό και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια από όλους μας.

Μικτή Ευβοίας: Ντουμάνης Τζάβρας Πιλάτης Καραμπάς Μπαλόζι Ντούρμας Κούρτης(65΄ Θαλασσινός) Αναστασίου Καλλίτσης Καραντάκης(73' Ζουρμπουλής) Αγγελάτος(54΄Μήτρου)