Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τέλος τα πανηγύρια στην Ερέτρια

Στην γ΄ εθνική θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο ο Απόλλων Ερέτριας κάνοντας χαρούμενους όλους τους φίλους του.
Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση  πανηγύρισαν έξαλα την άνοδο φθάνοντας με το κύπελλο του πρωταθλητή μέχρι τα μπουζούκια στην Αθήνα.
Έπειτα από λίγες μέρες ξεκούρασης η διοίκηση σηκώνει μανίκια γιατί την περιμένει πολλή δουλειά.
Την επόμενη εβδομάδα πιθανότητα να γίνει Γ.Συνέλευση και αναμένεται η προσθήκη κάποιων νέων μελών στο Δ.Σ. του Απόλλωνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν δείξει ενδιαφέρον ενασχόλησης κάποιοι πρώην παράγοντες δηλώνοντας παρόν στο κάλεσμα του Θ.Κοντσιλίδη ο οποίος θα παραμείνει στην προεδρεία.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Δ.Βαλκάνος που θα συνεχίσει στον πάγκο έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες σκέψεις για το ροστερ της ομάδας.
Βασικό μέλημα όλων στην Ερέτρια είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας τον οποίο θα πλαισιώσουν 5-6 μεταγραφές.
Η εκπληκτική απόδοση κάποιων όπως του Καλοχωρίδη και Μπαλόζι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων με τις σειρήνες ήδη να ηχούν στα αυτιά τους.
Όπως έχουν ξεκαθαρίσει όμως οι ίδιοι  η πρώτη κουβέντα θα γίνει με τον Απόλλωνα.
Ιδιαίτερη είναι η κατάσταση με τον νεαρό Πολυχρόνη με τα πάντα να εξαρτώνται από τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Μετά την απόφαση του Κ.Αγραφιώτη να αποσυρθεί ο Απόλλων θα κινηθεί σίγουρα για επιθετικό καθώς επίσης για τερματοφύλακα από το πάνω ράφι.