Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Προπαίδες ΑΕ Ιστιαίας – Ολυμπιακός ΣΦΧ/ΑΕ Νεάπολης 2-2


Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε  o δεύτερος ημιτελικός για το πρωτάθλημα προαπίδων της ΕΠΣΕ μεταξύ της ΑΕ Ιστιαίας  και του Ολυμπιακού ΣΦΧ/ΑΕ Νεάπολης.
Έτσι η ομάδα της Χαλκίδας είναι αυτή που θα συνεχίσει στα τελικά μιας και στο πρώτο αγώνα είχε νικήσει με σκορ 3-1.
Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Ιστιαίας το Σάββατο 30-6-2018, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να δίνουν παράσταση με το ταλέντο τους.

Το σκορ άνοιξε νωρίς ο Μαρνέζος για την Ιστιαία 1-0, όμως γρήγορα έγινε η ισοφάριση από τον Μυτάκη 1-1, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την αναπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν, μιας και οι δυό ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ, για την Ιστιαία με τον Σταθαρά και για την ομάδα της Χαλκίδας με τον Τσάλα.

ΑΕ Ιστιαίας (Κατσικόγιαννης):

Σταυρίδης, Μιχαηλίδης, Μπέμπελος, Elmazaj, Μούκας, Κορτέσης, Καλαϊτζίδης, Σταματόπουλος, Κουλουριώτης, Μαρνέζος, Σταθαράς, Τσιρόζογλου, Nuhaj, Κουρούπης, Κομποθανάσης, Γεροκωνσταντής, Φλίγκης, Αντωνίου
 
Ολυμπιακός ΣΦΧ/ΑΕ Νεάπολης  (Οικονόμου):

Παπανέστης, Πίτσιος, Τζαφέρος, Κορώνης, Παπατούκος, Σίδερης, Δ. Τσάλας,  Τάφα, Μυτάκης, Πέτσας, Κ. Τσάλας,  Ντεγιάννης, Δημητρίου, Κυράνας, Βελισσάρης, Τσουκαλάς, Παυλάρας,  Xhaholli.

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί