Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πολυνίκης σύλλογος ο Ν.Ο. Χαλκίδος στο 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε- Καγιάκ Ήρεμων Νερών

Ανακοίνωση:

Με τη συγκομιδή 19 μεταλλίων, εκ των οποίων τα 10 χρυσά, την κατάκτηση του πολυνίκη συλλόγου και τη 2η θέση στη συνολική βαθμολογία σε σύνολο 25 σωματείων, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών/τριών του τμήματος κανόε- καγιάκ ήρεμων νερών του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών (παίδων-κορασίδων-εφήβων-νεανίδων-ανδρών- γυναικών).
Μία πολύ μεγάλη επιτυχία, για ακόμα μια χρονιά, δείγμα της καλής δουλειάς που συντελείται όλα αυτά τα χρόνια έτσι ώστε  το τμήμα κανόε-καγιάκ ήρεμων νερών  του Ν.Ο.Χ. να συγκαταλέγεται δικαίως στα κορυφαία σωματεία της  χώρας, κάνοντας υπερήφανους τους προπονητές και τους υπεύθυνους του τμήματος για αυτές τους τις επιτυχίες.

Αναλυτικά:


Συμμετείχαν επίσης οι Καλαμακίδης Μιχαήλ και Μπουρσινός Σωκράτης, που λάμβαναν πρώτη φορά μέρος σε αγώνες τέτοιου επιπέδου, ανταποκρίθηκαν όμως  στις απαιτήσεις και κατέκτησαν τη 4η θέση στο κ2 1000 μέτρα παίδων και την 6η θέση στο κ1 500 μέτρα παίδων και κ1 1000 μέτρα παίδων αντίστοιχα,  χάνοντας το μετάλλιο στις λεπτομέρειες, δείχνοντας και αυτοί ότι με σωστή και πολύ δουλειά το μέλλον τους  ανήκει.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους!!!!!!
                                                  
                                                      Η εφορία κανόε-καγιάκ