Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γ.Σ Κύμης: Εισιτήρια Διαρκείας 2018/19

Με ανακοίνωση του ο Γ.Σ Κύμης γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την φετινή σεζόν, με τους περσινούς κατόχους να έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν σε καλύτερη τιμή αλλά  έως τις 25 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση του Γ.Σ Κύμης έχει ως εξής:

Μετά από την αναγνωριστική πρώτη σεζόν στην Basket League, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, η ομάδα όλης της Εύβοιας, έδειξε στην περσινή περίοδο ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλες επιτυχίες! Μόλις στην 2η μας χρονιά λοιπόν στην κορυφαία κατηγορία της χώρας καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες και να μπούμε στα play offs, τερματίζοντας μάλιστα στην 7η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Παράλληλα, προκαλέσαμε το ενδιαφέρον και κερδίσαμε την αναγνώριση της μπασκετικής Ελλάδας, δείχνοντας ότι το μπάσκετ στον νομό μας έχει μεγάλες προοπτικές.
Το σημαντικότερο επίτευγμα όμως για εμάς είναι η σχέση που δημιουργούμε με του φιλάθλους όλης της Εύβοιας. Μια σχέση που χτίζεται σταθερά χρόνο με τον χρόνο, που δοκιμάστηκε σε δυσκολίες και που τελικά έδειξε ότι είναι μια σχέση που …διαρκεί!  Θεωρούμε ειλικρινά ότι δεν θα είχαμε πετύχει πολλά χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων μας από κάθε άκρη όχι μόνο του νομού μας αλλά όλης της Περιφέρειας, που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και έκαναν τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης την δική τους ομάδα!
Ο πήχης λοιπόν την περσινή σεζόν ανέβηκε πολύ ψηλά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν εφησυχαζόμαστε από την όποια επιτυχία, αλλά αντίθετα είμαστε αποφασισμένοι να υπερβούμε αυτόν τον πήχη και να φτάσουμε στην κατάκτηση νέων υψηλότερων στόχων. Για να υλοποιηθούν αυτοί οι στόχοι σας χρειαζόμαστε όλους ξανά στο πλευρό μας! Σας καλούμε να μας εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2018/19 και να εξασφαλίσετε την δική σας θέση στους αγώνες του ΓΣ Κύμης στην Basket League.
Τα εισιτήρια διαρκείας 2018-2019 διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες:

Κανονικό Εισιτήριο : 120 €
Οικογενειακό Εισιτήριο (2 ενήλικες και ένα παιδί ως 16 ετών): 200 €
Φοιτητικό Εισιτήριο : 90 €
Μαθητικό Εισιτήριο : 90€
Εισιτήριο Ανέργων : 90 €
VIP Εισιτήριο : 230 €
Σημείωση: Οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους σε προνομιακή τιμή μέχρι τις 25 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, οι τιμές για τις ανανεώσεις είναι:
Κανονικό Εισιτήριο : 100 €
Οικογενειακό Εισιτήριο : 180 €
Εισιτήριο Ανέργων : 80 €
Φοιτητικό Εισιτήριο : 80 €
Παιδικό Εισιτήριο(6-15 ετών) : 40 €
VIP Εισιτήριο : 200 €

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο:  22210 94000, 697 247 3969 Μαρία Πόγκα / Υπεύθυνη ticketing ΚΑΕ ΚΥΜΗΣ( ώρες γραφείου 10-2 και 5-8, από 13 ως 17 Αυγούστου το γραφείο θα παραμείνει κλειστό)
ή
στείλτε μας email στο  ticketing@gskimis.gr