Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε το 8ο τουρνουα 5χ5 των Ροβιών


Έγινε ο μεγάλος τελικός του 8ου τουρνουα 5χ5 των Ροβιών

OI ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ!
L.A. UNITED - ZABLAKADES: 2-2 (2-4 πέναλτι)

Έγινε χτες ο μεγάλος τελικός του 8ου τουρνουα 5χ5 των Ροβιών, όπου σε ένα συναρπαστικό ματς οι Zablakades νίκησαν στη διαδικασία των πέναλτι τους L.A. UNITED με επιμέρους σκορ 4-2 αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2.
Οι Γιάννης Θαλασσινός τ. Αθ. και Γιάννης Θαλασσινός τ. Βασ. (ή αλλιώς ο "μικρός" "και ο μεγάλος") είναι πλέον οι "Άρχοντες των δακτυλιδιών" του Τουρνουά, αφού μετρούν 5 κατακτήσεις σε 8 χρόνια! Ας δούμε τι έγινε στον μεγάλο τελικό!
Οι L.A. μπήκαν στο γήπεδο πιο καλά φάνηκε να ελέγχουν το ματς που στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν "κλειστό", και ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ του Αναστασιάδη. Ο Βολικάκης με τον Σιρπιτσίογλου έλεγξαν σε μεγάλο βαθμό τον Γιάννη Θαλασσινό τ. Βασ. ο οποίος αρχικά πήρε θέση στη γραμμή κρούσης των Ζαμπλακάδων. Mετά το γκολ και τη διαδοχική είσοδο στο ματς των Δημήτρη Γερογιάννη, και Δημήτρη Καρατζούδη, οι Zablakades "ανακάτεψαν την τράπουλα" προσπαθώντας να σκοράρουν απέναντι στην πιο σταθερή άμυνα του τουρνουά. Η ισοφάριση ήρθε με κόρνερ, το παιχνίδι άνοιξε και ο Νίκος Αναγνώστου έδωσε και πάλι προβάδισμα στους L.A. UNITED.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι όπως αναμενόταν πήρε ρυθμό, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και τελικά ο Γιάννης Θαλασσινός τ. Βασ. με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 2-2, σκορ που έμενε να είναι και το τελικό!
Στην διαδικασία των πέναλτι οι Zablakades ήταν πιο ψύχραιμοι αφού απώλεσαν ένα πέναλτυ (Γερογιάννης Δ., απόκρουσε ο Κυριάκου), έναντι δύο των L.A.United (Φούσκας δοκάρι, Σιρπιτσίογλου άουτ). Ήταν ένα αθλητικότατος τελικός με δυνατές μονομαχίες, πολύ καλό επίπεδο συμπεριφοράς και των δύο ομάδων (άλλωστε στο σύνολό τους οι παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίζονται στην Α κατηγορία) και ωραίο θέαμα που ευχαρίστησε τον πάρα πολύ κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Στις απονομές, την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα των Cartoons, το βραβείο Fair Play οι L.A.United για τη συνολική συμπεριφορά τους στο τουρνουά, πρώτοι σκόρερ αναδείχτηκαν οι Αναγνώστου Νίκος των L.A. United και Τάσος Μαναρίτσας των Λουλάδων με 22 γκολ, καλύτερος τερματοφύλακας ο Γιάννης Κυριάκου των L.A. United, για τη συνολική παρουσία του στο τουρνουά, M.V.P. o Γιάννης Θαλασσινός τ. Βασ. των Ζαμπλακαδων και τέλος το καλύτερο γκολ του τουρνουά ο Χρήστος Μάλλιαρης των Cuervo!