Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπυριδάκης και Σχίζας στον ΑΟ Χαλκίς


Απο το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πήραμε τα παρακάτω Δελτία Τύπου για την ένταξη στην ομάδα των Σχίζα και Σπυριδάκη καθώς και για την συνεργασία με τον μέγα χορηγό «ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ».


Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον  ποδοσφαιριστή Σπυριδάκη Σπυρίδων(21/06/98).
Ο 20χρονος επιθετικός προέρχεται από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» και έχει λάβει μέρος σε 28 αγωνιστικές, πετυχαίνοντας 12 γκολ.
Επίσης έχει συμμετάσχει στα τμήματα U14, U16 και U18 του Ολυμπιακού.
Καλωσορίζουμε λοιπόν τον καινούργιο παίχτη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι γερός, ευτυχισμένος, να πραγματοποιήσει όλες του τις προσωπικές επιδιώξεις και να αγωνιστεί δυνατά στο πλευρό του Α.Ο.Χ .

Μετά τιμής,
Δ.Σ. Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ

======================

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Σχίζα Ιωάννη(14-05-97), ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου.
Ο 21χρονος στοπερ αγωνιζόταν πέρυσι στον Αμβρυσσέα Διστόμου, συμμετέχοντας σε 17 αγωνιστικές.
Καλωσορίζουμε λοιπόν το νέο μέλος στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιέστατος, ευτυχισμένος, να πραγματοποιήσει όλους τους ψυχικούς του στόχους και να  δώσει τον καλύτερο εαυτό του, φορώντας την μπλούζα της ομάδας μας με την Αρέθουσα στο στήθος.

Μετά τιμής,
Δ.Σ. Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ

===========================

Θέμα: Επίσημος χορηγός του Α.Ο.Χ το «ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ» 

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επισήμως τη συνεργασία του με έναν εκ των μεγάλων χορηγών που θα στηρίξουν την καινούργια προσπάθεια της ομάδος. Αναλυτικότερα, πρόκειται για τη χορηγική συνεργασία του Α.Ο.Χ με το «ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ», το οποίο θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στην ομάδα μας.
  Επιπροσθέτως, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι από σήμερα στα κοινά της ομάδος μας εισχωρεί ο επιχειρηματίας Νικόλαος Βαρδακώστας, υιός του επιχειρηματία Απόστολου Βαρδακώστα, συνδράμοντας έτσι στη νέα αρχή και υποστηρίζοντας ένθερμα το καινούργιο όραμα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
Η παρουσία του, καθώς επίσης η προσφορά του, θα προσθέσουν επιχειρηματική αίγλη, διαφάνεια και αξιοπιστία στην ομάδα μας, όπως συμβαίνει και στις επιχειρήσεις του.

*ΥΓ: Κύριε Νικόλαε Βαρδακώστα, οφείλουμε να σας εκφράσουμε ένα μεγάλο δημόσιο «ευχαριστώ» για την αποδοχή σας να συνεργαστείτε μαζί μας και να γίνετε μέλος της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας. Να είστε διηνεκώς καλά και να έχετε ό,τι καλύτερο από τα μύχια της ψυχής μας!

Μετά μεγίστης εκτιμήσεως,
Δ.Σ. Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ