Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τίμησαν και φέτος την μνήμη του Ηλία Κουτσουφλάκη


Πέρασαν έξι χρόνια από το θάνατο του αείμνηστου Πρόεδρου της Δόξας Προκοπίου  Ηλία Κουτσουφλάκη και χθες έγινε το καθιερωμένο τουρνουά στην μνήμη του.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες των παλαιμάχων Δόξας Προκοπίου - Α.Ο Αιδηψού, ένα παιχνίδι που κράτησε 60 λεπτα και για την ιστορία ήλθε ισόπαλο 3-3.
Δυο γκολ για τους μαυραετούς πέτυχε ο Διαμαντής Κουτσουφλάκης και ένα ο Δημήτρης Σκουμπρής ενώ για την ομάδα της Αιδηψού σκόραραν οι Αθανασίου δυο γκολ και ένα ο Αρετσίνης .

Στην συνέχεια ακολούθησε το παιχνίδι Δόξα Προκοπίου - Ηρακλής Ψαχνών  όπου οι πράσινοι ήταν καταιγιστικοί και κέρδισαν τους γηπεδούχους 6-0.
Δυο γκολ πέτυχε ο Μακαντάσης, δυο φορές σκόραρε και ο Σιαράπης και από ένα γκολ πέτυχε ο Σκριβάνος Παναγιώτης του Λάμπρου και ο Αγγελάτος Δημήτρης.

Εδώ πρέπει να σταθούμε λίγο στους νικητές και να πούμε δυο πράγματα που διακρίναμε στην ομάδα του Ηρακλή που χτίζετε τώρα .
Κατά πρώτο μας  έκανε εντύπωση η πολύ καλή οργάνωση (το περιμέναμε  βέβαια μιας και οι  άνθρωποι του Ηρακλή είναι έμπειροι και γνωρίζουν πολύ καλά το χώρο ) και δεύτερον η δουλειά που γίνεται  από το προπονητικό επιτελείο είναι τέτοια ώστε η ομάδα να παρουσιάζει μια εικόνα με αυτοματισμούς, μια εικόνα που δείχνει πως γίνεται επαγγελματική δουλειά στα Ψαχνά.

Στο τέλος έγιναν οι απονομές κυπέλλων και τιμήθηκε από την Δόξα Προκοπίου  ο διαιτητής Γιώργος Σέγκος για την πολυετή προσφορά του στο χώρο της διαιτησίας.

Μελανό σημείο της εκδήλωσης η απουσία της ΕΠΣ Ευβοίας του συνδέσμου διαιτητών και της δημοτικής αρχής όπου κανένα μέλος του ΔΣ δεν παραβρέθηκε να τιμήσει αυτόν τον μεγάλο παράγοντα που πρόσφερε πολλά στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Μετά την εκδήλωση η ομάδα της Δόξας παρέθεσε γεύμα στις ομάδες που συμμετείχαν  στο τουρνουά.

Δείτε φωτορεπορτάζ αμέσως μετά τις δηλώσεις που έκαναν για τον μεγάλο Ηλιά Κουτσουφλάκη οι: Αναγνώστου, Στούπας, Πριόνας, Γκαλούφας, Γ. Κουτσουφλάκης και Σέγκος.

















Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί