Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο.Χαλκίς:Πρώτη με έκπληξη Μπαλού


Ξεκίνησε η προετοιμασία του Α.Ο.Χ. σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό της πόλης υπό τις οδηγίες του Τίμου Καβακά ο οποίος πλαισιώνεται από τον γυμναστή και τον προπονητή τερματοφυλάκων Δ.Αινδιλή.
Με το παρόν να δίνουν  είκοσι ένα παίχτες οι περισσότεροι εκ των οποίων φορούν για πρώτη φορά τη φανέλα με την Αρέθουσα η Χαλκίδα ξεκίνησε τη φετινή χρονιά.
Με μπροστάρηδες τους Β.Ντελέκο - Β.Ανέστη - Ν.Σταυριανό να είναι οι έμπειροι από την παλιά φουρνιά πλαισιωμένοι από τους νεαρούς και φιλόδοξους Παπαδάκη- Πατερίτσα και Μπασινά που μάλλον επιστρέφει από τον Α.Ο.Ν.Α. ξεκίνησαν τα βάσανα τους παίχτες του Α.Ο.Χ.
Από τους  νεοφερμένους σίγουρα ξεχωρίζουν τα ονόματα του Ι.Λαμπρόπουλου και Α.Ντάμπου που έδωσαν το παρόν στη σημερινή πρώτη.
Η έκπληξη όμως για τους λίγους φίλους που έδωσαν το παρόν ήταν η παρουσία στις εξέδρες του Φάμπιο Μπαλού με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση.
Να θυμίσουμε πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει ξαναφορέσει τη φανέλα τηο Α.Ο.Χ. ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην γ΄ εθνική Πορτογαλίας.
Ο Κόουτς Τ.Καβακάς δήλωσε πως τις επόμενες μέρες αναμένονται να προστεθούν στο ροστερ 4 ξένοι ποδοσφαιριστές καθώς και 2-3 έμπειροι Έλληνες διαμορφώνοντας το ροστερ της ομάδας.