Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ταμυναϊκό

Μεταγραφών συνέχεια για τον Ταμυναϊκό που απέκτησε δυο κεντρικούς αμυντικούς και έναν επιθετικό καλύπτοντας τις θέσεις που χρειαζόταν ενίσχυση και θέλει να προχωρήσει  στην απόκτηση και ενός τερματοφύλακα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.
Η ομάδα του Αλιβερίου κάλυψε τα μετόπισθεν με την προσθήκη των κεντρικών αμυντικών Θανάση Κουτσαυλή και Δημήτρη Φωτόπουλου με τον πρώτο να προσθέτει εμπειρία και ποιότητα και τον δεύτερο ταλέντο και ενθουσιασμό.
Ο Θανάσης Κουτσαυλής έχει γεννηθεί στις 5/6/90  και έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Χαλκίς, Λήλα Βασιλικού (2 φορές), Μεταμόρφωση (Α' Αθηνών), και την τελευταία χρονιά ήταν στον Ελλήσποντο Ν. Λαμψάκου.
Ο Δημήτρης Φωτόπουλος είναι γεννηθείς στις 23/7/2001 έχει ξεκινήσει από την ακαδημία ποδοσφαίρου Αίολος και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με επιτυχία στην ομάδα του ΑΟ Ζάρητρα.
Ο τρίτος της παρέας είναι ο επιθετικός Γιώργος Αργύρης γεννηθείς στις 20/7/97 ο οποίος έχει ξεκινήσει από το Ληλάντιο  και έχει παίξει σε ΑΟ Περιστερίου (Α' Αθηνών), ΑΟ Καμινίων (Α2 Ηρακλείου), και την προηγούμενη χρονιά ήταν στην ΑΕ Κατσάμπα (Α1 Ηρακλείου).