Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Α.Ο.Χαλκίς

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσσουν από τις κοπιαστικές προπονήσεις είχαν οι παίχτες του Α.Ο.Χαλκίς και του Αυλωναρίου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό της Πόλης.
Το τελικό 3-0 μπορεί σαν αποτέλεσμα να μην ενδιαφέρει πολλούς όμως οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν πράγματα από τους ποδοσφαιριστές τους στο πρώτο δείγμα γραφής για φέτος.
Με τον Α.Ο.Χ. να παρατάσσεται με αρκετούς νεαρούς και με μοναδικούς έμπειρους τους Μπαλού και Ντάμπο σίγουρα οι εντυπώσεις που άφησε ήταν θετικές.
Οι παίχτες του Τ.Καβακά παρά τα βαριά πόδια στο πρώτο μισάωρο είχαν πολλά τρεξίματα πιάνοντας από το λαιμό τον αντίπαλο καταφέρνοντας στο διάστημα αυτό να πετύχουν και τα τρία γκολ.
Σκόρερ για την Χαλκίδα ήταν οι Πλούμης με κεφαλιά στο 8΄ ο Ντάμπος στο 12΄ διπλασίασε τα τέρματα και το σκορ έκλεισε στο 30΄ ο Μπαρίσα έπειτα από καταπληκτική κούρσα του Σταματούκου από δεξιά.
Όσον αφορά την ομάδα του Αυλωναρίου φανερή ήταν η κούραση των παιχτών από την προετοιμασία με τον Β.Ντόβολη να έχει αρκετή δουλειά για να φέρει τους Κίτρινους στο επίπεδο που θέλει ο ίδιος και οι φίλοι της ομάδας.
Την επόμενη εβδομάδα υπάρχει αγώνας κυπέλλου για τον Α.Ο.Χ. με την Επισκοπή και σίγουρα θα χρειαστεί η εμπειρία των Ντελέκου Σταυριανού Ανέστη και κάποιων υπό μεταγραφή παιχτών που έλειπαν από το σημερινό παιχνίδι αν θέλουν οι Nerazzuri να ξεκινήσουν με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις.
Α.Ο.Χαλκίς:
Ανδρούτσος Σταματούκος Δούλος Μιχελής Σχίζας Πατερίτσας Ντάμπος Μπαλού Πλούμης Μπαρίσα Παπαδάκης (Σπυριδάκης Μπασινάς Παλαιολόγος Μητακίδης)
Α.Ο.Αυλωναρίου:
Μπρούνο Κωνστάντιος Δήμου Καρατζάς Κοκκάλας Ντόβολης Φωτιάς Τσάγκος Τσαλιαγκός Κούρτης Έντι.