Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ψυχωμένος Αμαρυνθιακός 1-0 απέκλεισε τον Ταμυναϊκό

 Ο Αμαρυνθιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο σημερινό παιχνίδι για την 2η φάση του κυπέλλου Ευβοίας καθώς επικράτησε του Ταμυναϊκού με 1-0 και πέρασε στον επόμενο γύρο του θεσμού.
Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του τοπικού ντέρμπι και κυριάρχησαν σε αυτό το πάθος, οι δυνατές μονομαχίες, τα νεύρα, τα πολλά φάουλ, αλλά και το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι νικητές έπαιξαν ψυχωμένα σε όλη την διάρκεια του αγώνα έχοντας απέναντι τους αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας,  κράτησαν το μηδέν στην άμυνα, βρήκαν το χρυσό γκολ από στημένη φάση λίγο πριν το τέλος και έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι είναι έτοιμοι να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τη φετινή χρονιά.
Οι ηττημένοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη του διάρκεια αλλά έδειξαν αδυναμία στο να ολοκληρώνουν σωστά τις επιθετικές τους προσπάθειες, και παρά το γεγονός ότι είχαν την ευκαιρία του αγώνα λίγο πριν το γκολ δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Στο Α' ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές με τον Ταμυναϊκό να απειλεί δυο φορές με ισάριθμες απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Πιλάτη Λ στο 11' και στο 17' που η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πανταζή και ο Αμαρυνθιακός είχε μια κεφαλιά του Βελαέτη στο 28' που πέρασε άουτ.
Στο Β' ημίχρονο είχαμε στο 51' τον Πανταζή να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Βρέττο, στο 61' ο Αμαρυνθιακός βγήκε σε αντεπίθεση με τον νεοεισελθών στον αγώνα  Σιλβέστρο αλλά ο Κουτσαυλής με αποτελεσματικό τάκλιν τον πρόλαβε, στο 62' ο Πανταζής απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ σουτ του Ποδαρά, στο 74' απευθείας κόρνερ του Λάμπρου πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Πανταζή. στο 75' είχαμε την φάση του αγώνα όταν ο Λουκάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή με εξουδετερωμένο τον Πανταζή σούταρε αλλά ο Λιατίφης που μόλις είχε μπει στο αγώνα σαν από μηχανής θεός έδιωξε πάνω στην γραμμή του τέρματος και έσωσε σίγουρο γκολ, στο 80' σε γύρισμα συμπαίκτη του ο Πανταζής χάνει το κοντρόλ αλλά με δεύτερη προσπάθεια διώχνει την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή.

Και φτάνουμε στο 84' που γίνεται η φάση που κρίνει τον αγώνα, ο βοηθός Δελχάς δείχνει κόρνερ σε φάση που ο Μητακίδης φαίνεται να προλαβαίνει την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να δέχεται και κίτρινη κάρτα λόγω διαμαρτυρίας για την απόφαση αυτή, το κόρνερ εκτελεί ο Σταματάκος και ο Κόλλιας με γυριστό αριστερό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μητακίδη πετυχαίνοντας το χρυσό 1-0 στέλνοντας  παράλληλα τους συμπαίκτες του και τους φίλους της ομάδας του στον 7ο ουρανό.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κος Ντούρας και βοηθοί οι κ.κ Δελχάς και Πασχαλίδης.


Αμαρυνθιακός: (Μπάμπης Γεωργίου).
Πανταζής, Κιμουλιάτης, Μυρτέζα Σ, Βελαέτης, Ξουρής, Κόλλιας, Μυρτέζα Αν, Λυμπέρης(75' Λιατίφης), Σταματάκος(93' Σεφερλής), Κοντραζίου Αλ(95' Καραβάς), Μπαϊρακτάρης(60' Συλβέστρος).



Ταμυναϊκός: (Γιάννης Καρβέλης).

Μητακίδης, Δήμου(60' Φωτόπουλος), Πιλάτης Λ, Κουτσαυλής, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Λουκάς, Πιλάτης Κ,(46' Πομαρές), Ποδαράς(64' Λάμπρου), Παριανός(86' Αργύρης), Βρέττος.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ