Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισόπαλο το ντέρμπι Αυλωνάρι - Ηρακλής Ψαχνών 1-1



Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι μεταξύ του Αυλωναρίου και του Ηρακλή Ψαχνών στο "Νίκος Κούκης" σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση, πάθος, δυνατές μονομαχίες αλλά και διαστήματα όμορφου ποδοσφαίρου και από τις δυο ομάδες.
Το Αυλωνάρι είχε τον έλεγχο του αγώνα στο Α' ημίχρονο και στάθηκε πολύ καλά έως το 70' αλλά στο τελευταίο 20λεπτο οπισθοχώρησε και δέχτηκε αρκετές ευκαιρίες από τον Ηρακλή ο οποίος έδειχνε βραχυκυκλωμένος στο Α' ημίχρονο αλλά μετά την ισοφάριση και μέχρι το τέλος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγώνα και στο τελευταίο 10λεπτο έχασε μοναδικές ευκαιρίες να φύγει με την νίκη.
Στο 10' οι παίχτες του Ηρακλή εκτέλεσαν με κομπίνα ένα φάουλ κοντά στην περιοχή και ο Καραχάλιος που ήταν τελικός αποδέκτης κόπηκε τελευταία στιγμή προ του τέρματος από την άμυνα του Αυλωναρίου.
Στο 30' είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία για το Α' ημίχρονο όταν ο Κωνστάντιος σέντραρε από δεξιά και ο Τσαλιαγκός από πολύ καλή θέση πλάσαρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αρχοντάκη.
Στο 35' διαγώνιο σουτ του Μήτρου πέρασε λίγο άουτ και στο 38' ωραία προσπάθεια και σουτ του Κούρτη απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.
Το Αυλωνάρι προηγήθηκε στο 43' όταν ο Κωνστάντιος από ωραία πάσα του Τσάγκου σέντραρε από δεξιά και ο Κούρτης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αρχοντάκη 1-0.
Στο Β' ημίχρονο ο Ηρακλής κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65' με τον Μπακομήτρο που πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Διαμαντάρα σε σουτ του Σκριβάνου και με πλασέ έκανε το 1-1.
Το Αυλωνάρι προσπάθησε να απαντήσει  στο 67' αλλά το σουτ του Τσαλιαγκού έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αρχοντάκης.
Στο 68' λάθος γύρισμα του Φωτιά στον τερματοφύλακα του ο Καραχάλιος κλέβει αλλά ανοίγει το κοντρόλ και η μπάλα καταλήγει άουτ.
Και φτάνουμε στο τελευταίο 10λεπτο που ο Ηρακλής πίεσε πολύ την άμυνα των γηπεδούχων και έχασε 4 καλές ευκαιρίες αλλά βρήκε απέναντι του ένα πολύ καλό Διαμαντάρα που δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του.
Στο 83' ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Μήτρου και στην εξέλιξη της φάσης ο Γκάβαλης σούταρε προ κενής εστίας αλλά ο Καρατζάς με σωτήρια προβολή γλιτώνει την ομάδα από σίγουρο γκολ.
Στο 86' ο Γκάβαλης σούταρε λίγο άουτ, στο 88' πάλι ο Διαμαντάρας είπε όχι στον Σκριβάνο σε σουτ εξ επαφής και στο 90+2' πάλι ο Σκριβάνος έχασε την τελευταία ευκαιρία για να φύγει η ομάδα του νικήτρια από τον αγώνα.

Διαιτησία: Βρακάς - Τσιφλάκος - Μητρολιός

Αυλωνάρι (Ντόβολης):
Διαμαντάρας, Κόκκος, Μπρεκανάκου(88' Παππάς), Καρατζάς, Λαθουράς(81' Δήμου), Κωνστάντιος, Φωτιάς, Τσάγκος(71' Καρλης), Τσαλιαγκός(85' Καράπας), Κούρτης, Μανδράκας.




Ηρακλής Ψαχνών (Μεθενίτης):
Αρχοντάκης, Ντούμας(46' Αγγελάτος Γ), Αγγελάτος Δ(87' Σπανός), Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Κούτρας, Καραχάλιος(80' Σκριβάνος Π τ Δ), Τσολάκος, Σκριβάνος Π τ Λ, Σιαράπης(56' Γκάβαλης), Μήτρου.