Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αρτεμησιακός – Αναγέννηση Μαντουδίου 1 -2, με ανατροπή Σακόβ (ΦΩΤΟ)


Στο γήπεδο των Βασιλικών ο Αρτεμησιακός υποδέχτηκε την Αναγέννηση Μαντουδίου για την 2η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας.
Από τη μια το Μαντούδι ξεκίνησε σήμερα το πρωτάθλημα μιας και την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε αγώνες λόγω του κυκλώνα ΖΟΣΜΠΑ και από την άλλη ο Αρτεμησιακός δεν έπαιξε στην έδρα του (γήπεδο Γουβών) λόγω προβλήματος στο σύστημα ποτίσματος.
Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος και πείσμα για να πάρουν την νίκη, με τους φιλοξενούμενους όμως να φεύγουν με το τρίποντο κάνοντας και ανατροπή.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κυρπισλίδη μπήκε δυνατά στον αγώνα και είχε και ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ  στο 19΄με δυνατό σουτ του Γοργομάτη, 1 – 0.
Η ομάδα της Αναγέννησης δεν το έβαλε κάτω και πίεσε πολύ την άμυνα του Αρτεμησιακού, ειδικά  μεταξύ 11΄και 31΄όπου είχε τρεις καλές στιγμές, χωρίς όμως να πετύχει στόχο.
Στο δεύτερο μέρος και οι δυό ομάδες μπήκαν δυνατά κάνοντας συνεχείς και αλλεπάλληλες επιθέσεις, μέχρι τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μέσα σε ένα τέταρτο να κανουν την ανατροπή με τον Σακόβ. Στο 58΄ συγκεκριμένα ο επιθετικός της Αναγέννησης με μια ξαφνική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ευαγγελόπουλου ( 1-1), ενώ στο 82΄ ο Νίκος Μπίλας με τακουνάκι του έδωσε την μπάλα και εκείνος εντελώς αφύλακτος, πέτυχε και το τέρμα της ανατροπής, 1-2.

Aρτεμησιακός:

Ευαγγελόπουλος, Τσελίκας (Σαντής), Μεταξιώτης, Διαμαντής, Ανέστης Β, Γαβριήλ, Στραφιώτης, Κοντζιάς, Καρακάξης, Γοργομάτης Α, Αγγελόπουλος.


Αναγέννηση Μαντουδίου:

Μπίλας Γ, Βούλγαρης, Πουλιπούλης, Τσικτσίρης, Παπαδημητρίου, Αντωνίου (Λιάκος), Μπαλατσός (72΄ Μουρκογιαννης), Σακόβ (Πριόνας), Τάρλας, Στεφανίδης, Μπίλας Ν.



Δείτε φωτορεπορτάζ από τον αγώνα κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολλουθεί