Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α Ο Μαρμαρίου 1987: Απεγκλωβισμός και Απόπλου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α Ο Μαρμαρίου όπου αναφέρετε στις αλλαγές που έγιναν το τελευταίο διάστημα στα διοικητικά αλλά και στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Απεγκλωβισμός και Απόπλου !

Σε ήρεμα νερά το καραβάκι του Α Ο Μαρμαρίου μετά από μια ταραχώδη περίοδο !!!
Με ένα καλοκαίρι που δεν προβλεπόταν εύκολο και με περίσσιους τριγμούς βρέθηκε λύση στο παρά ένα, με παιδιά που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην ομάδα από διάφορα πόστα και μπήκαν μπροστά υπό το φάσμα της απόλυτης διάλυσης.
Σε χρόνο ρεκόρ πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ/Σ και σε λιγότερο από ένα μήνα πάρθηκε απόφαση για διοργάνωση νησιώτικης βραδιάς προς έκπληξη ότι πολλά αλλάζουν.
Αμέριστη η βοήθεια όλων των μελών της ομάδας (Διοίκηση, νυν και πρώην ποδοσφαιριστών) και του χωριού,με το οικονομικό αποτέλεσμα της εκδήλωσης να είναι ικανοποιητικό.
Στα του αγωνιστικού σκέλους, η νομιμοποίηση στην τεχνική ηγεσία των Παπαγιαννάκη - Σιδέρη ήταν ειλημμένη και επιβεβλημένη μετά την νίκη της παραμονής στην κατηγορία.
Εδώ να προσθέσουμε ότι το Μαρμάρι με την φετινή του παρουσία στην Β' ΕΠΣΕ συμπληρώνει  19 παρουσίες στην κατηγορία, οι 12 συνεχόμενες και είναι από τις παραδοσιακές ομάδες της Καρυστίας έχοντας και μεγάλες επιτυχίες.
Η ομάδα πραγματοποίησε αρκετές μεταγραφές την φετινή σεζόν όπως οι Μπαλογιάννης (επιθετικός), Καλογερόπουλος (τερματοφύλακας), Τσαλαμπασίδης (ακραίος επιθετικός), Πετμεζάς (αμυντικός μέσος), Δασκαλάκης (αμυντικός μέσος), Ζεργιάκης (επιθετικός μέσος) και η μεγάλη επιστροφή του άτυχου (ρήξη χιαστού στο ξεκίνημα της χρονιάς) Κατσώρη από την πρωταθλήτρια Ευρυτανίας ΑΟ Ποταμιάς.
Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο σύνολο της προηγούμενης διοίκησης για όσα πρόσφερε στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, από τον πρόεδρο Δημήτρη Σαραντάρη, τον ακούραστο Γιώργο Τσάκα (που πέρασε από όλες τις βαθμίδες και τα πόστα) και στον Αντυ Σιάγκα που σουλούπωσε σε δύσκολους καιρούς τα οικονομικά της ομάδας παρ όλες τις τρικλοποδιές.

Το Δ/Σ του ΑΟ Μαρμαρίου 1987

Πρόεδρος:         Λαψάτης Ευάγγελος
Αντ/δρος:          Σφυρίδης Ευθύμιος
Γ Γραμματέας:  Διακάκη Κων/να
Ταμίας:             Λαψάτης Αθανάσιος
Γ Αρχηγός:       Μπάνος Ελευθέριος
Μέλος:              Κυπραίου Ειρήνη
Μέλος:              Κέκη Μαρία (Μίκα)


              Με τιμή

   Α.Ο.Μαρμαρίου 1987