Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δύο στα δύο για την Αιδηψό, 2-1 το Καλoχώρι/Παντείχι

 Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι από άποψη ρυθμού, αγωνιστικότητας και ευκαιριών έγινε στο γήπεδο Λουτρών Αιδηψού μεταξύ του ΑΟ Αιδηψός και του ΑΟ Καλοχωρίου/Παντείχίου το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-1.
Η ομάδα του Γιώργου Δημητρίου έκανε το 2 στα 2 δίκαια, μιας και αν και οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν αξιόμαχοι, τις ευκαιρίες τιςέκαναν οι γηπεδούχοι και έτσι πήραν το τρίποντο.
Στα πρώτα 10 λεπτά υπήρξαν ευκαιρίες από τον Ν. Αναγνώστου και Αργύρη Στεργίου, με τον δεύτερο να πετυχαίνει γκολ στο 12΄από σχετικά πλάγια θέση και να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους, 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και πίεσαν την άμυνα του Ψαρρά με αποτέλεσμα να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι στο 25΄με τον Ζουμπουρλή, με σκαφτό πλασέ, 1 – 1.
Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες με αλλεπάλληλες επιθέσεις προσπάθησαν να πάρουν κεφάλι, με την Αιδηψό να καταφέρνει στο 30΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνει το 2-1.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αιδηψού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, παίζοντας σχεδόν στο μισό γήπεδο και έχοντας συνεχείς ευκαιρίες.
Αξίζει να αναφέρουμε  αυτές του  Χ. Φώτου στο 50΄, στο 57΄ και στο 75΄, του Αργύρη Στεργίου στο 55΄, του Γλύκου στο 56΄ και στο 88΄, καθώς και στο 93΄του Ηλία Στεργίου. Πρέπει να πούμε συγκεκριμένα για την ευκαιρία του Γλύκου στο 88΄ πως ο Χ. Φώτου του έδωσε πάσα και εκείνος σε αφύλακτη  εστία πλάσαρε από κοντά,  με την μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και να παίρνει πορεία παράλληλη με την τελική γραμμή του τέρματος και περνά από το δεύτερο δοκάρι.
Από πλευράς φιλοξενούμενων αξίζει να αναφέρουμε πως στο 28΄ ο Gasmeti σούταρε και απέκρουσε με ένταση ο Ψαρράς,  ενώ στο 83΄ο Καραμπάς με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών και στη συνέχεια αυτή βγήκε άουτ.

ΑΟ Αιδηψός (Γ. Δημητρίου):

Ψαρράς, Φώτου Κ, Φώτου Χ (93΄ Παπατζίκος), Καππές, Γλύκος, Στεργίου Η, Στεργίου Α, Αναγνώστου Ν (Γοργομάτης Ν), Μπιμπάι Α (82΄ Σαμπάι), Μπιμπάι  Τ(89΄ Καραγκούνης), Αναστασιάδης




ΑΟ Καλοχωρίου / Παντιχείου (Φουρλής):

Δηρεναυτζής, Gasmend, Καραλης, Ισσαρης, Σαμαρτζής, Σαμπάνης, Ζαχαριάδης Β, Ζουμπουρλής Β, Ζουμπουρλής Χ( 68΄ Σακαλόγλου), Καραμπάς, Σαμπάνης

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί