Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το δεξί η Δόξα Προκοπίου, 3-1 τον Ταξιάρχη

Με το δεξί ξεκίνησε η Δόξα Προκοπίου την  σεζόν 2018 – 2019 του πρωταθλήματος Εύβοιας, αφού εκτός έδρας κατάφερε να λυγίσει την αξιόμαχη ομάδα του Ταξιάρχη στο γήπεδο του Νέου Πύργου, το Σάββατο 30-9-2018.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω από συνεχή βροχή, μιας και ο «Ζορμπάς» είχε ήδη ξεκινήσει να «χτυπά» της Εύβοια, πράγμα που δυσκόλεψε την πραγματοποίηση του αγώνα και σίγουρα έκανε πολύ δύσκολη της επιστροφή των παικτών της Δόξας στο Προκόπι, μιας και είναι γνωστά τα αποτελέσματα του Medicane που «χτύπησε σκληρά» την βορειοκεντρική Εύβοια (έχοντας μάλιστα δύο αγνοούμενους).

Να πούμε για την ιστορία πως η ομάδα της Δόξας κατάφερε να πετύχει το πρώτο της γκολ για τη νέα χρονιά πολύ νωρίς, μόλις στο 6ο λεπτό με τον Κουτσουφλάκη, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 50΄, οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με εκτέλεση φάουλ του Δημητράκη (1 – 1) και μάλιστα θα μπορούσαν να προηγηθούν με σουτ του Καραβά το οποίο όμως σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 70΄ ο Μάλιαρης με καφαλιά από κοντά έδωσε κεφάλι στους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1 – 2, ενώ στο 84΄ ο Γιάννης Κουτσουφλάκης με εκτέλεση πέναλτι έκανε το τελικό  1- 3.
Να σημειώσουμε πως από το 76΄ η ομάδα του Ταξιάρχη έμεινε με 10 παίκτες, αφού ο Κριάρης με δεύτερη κίτρινη, ίσως ήταν ο πρώτος παίκτης της περιόδου που είδε κόκκινη κάρτα.
Ταξιάρχης:
Σάμιος, Τσαμούρογλου, Κριάρης, Καπόλος, Δέσπους Δ, Κοντογιάννης, Δέσπους Χ, Λυσσέας, Καραβάς, Δημητράκης, Μπαλαμούτης

Δόξα Προκοπίου:
Αλατζάς, Μορφούλης Γ, Κεχαγιάς, Κανελόπουλος Ν, Τσούπρος, Μακρής, Αγγελόπουλος, Μάλιαρης, Κουτσουφλάκης Ι, Σταμούλος, Καλάης