Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο ντέρμπι των Αγίων ο Άγιος Λουκάς 3-1 τον Άγιο Ιωάννη

Ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι, που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Λουκά. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Τέσσερα γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες και ένα πέναλτι.
Στα πρώτα 30 λεπτά οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους, με τον Άγιο Λουκά να έχει δυο κοντινά πλασέ από καλή θέση αλλά την μπάλα να φύγει πάνω από την εστία του Αντώνενα.
Στο 31ο λεπτό είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Περήφανος, που βρέθηκε μόνος μέσα στην μικρή περιοχή, έπιασε σκαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παναγιάρη.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Μεταξάς Τ. έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή. Ο Αντώνενας ενώ έδειχνε να ελέγχει την φάση με την μπάλα να σκάει μπροστά του, πραγματοποιεί ασθενές απόκρουση. Στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Τσάλας και με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ. Μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, χωρίς όμως να χάσουν κάποια σημαντική ευκαιρία για πετύχουν την ισοφάριση και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.
Με την έναρξη του δεύτερου 45λέπτου οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο.
Έτσι στο 53ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μεταξά Τ. ο Γιαννούλης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0. Έχοντας και τον αέρα υπέρ τους οι γηπεδούχοι είχαν άλλα δυο καλά σουτ από Μεταξά και Γιαννούλη που δεν βρήκαν στόχο.
Στο 71ο λεπτό είχαμε το 3-0 για την ομάδα του Αγίου Λουκά με τον Μεταξά Δ. να πετυχαίνει το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή.
Στο 81ο λεπτό είχαμε την ανατροπή του Παναγιάρη και το πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Ένα πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης και έκανε το 3-1.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για κάτι καλύτερο, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ένα ακόμα πέναλτι, αλλά το τελευταίο σφύριγμα του κύριου Δανιηλίδη, βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη.


Αγ. Λουκάς : Γ Μπόκαρης
Παναγιάρης, Κρόκος, Τριτσώνης, Ξύγγης, Καρατζάς, (58' Μπιμπίκας), Μεταξάς Αν, Σταμέλος, Κιούσης, Γιαννούλης, (84' Ρέτσας), Μεταξάς Δ, Τσάλλας (69' Δρίτσουλας).





Αρης Αγ Ιωάννη: Παν Καδίτης
Αντώνενας, Καλαμιώτης, Ποδαράς, Δροσάτος, Μακρύγιαννης, Μάλλιος, Μπράχο, (57' Θεοδωρακόποπυλος), Περήφανος, (66' Πιλάτης), Παναγιάρης, Πολύχρονος,(52' Μήτρου), Σίμωσης (52' Πανοβασίλης).