Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κερδισμένη η Αιδηψός στην αφετηρία του πρωταθλήματος, 3-2 την Τριάδα

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 το απόγευμα, ο Παντριαδικός υποδέχθηκε στο γήπεδό του  την ομάδα του ΑΟ Αιδηψός για την 1η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της Εύβοιας.
Και οι δύο ομάδες κατέβηκαν με επιθετικούς προσανατολισμούς, με την Αιδηψό να παίρνει κεφάλι  στο 35' μετά από προβολή του   Αντριάνο Μπιμπάι, 0-1
Η Τριάδα αντέδρασε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με πολύ ωραίο σουτ του Γιώργου Χασάνδρα, 1-1.
Στο 2ο ημίχρονο ο Παντριαδικος βγήκε πιο ορεξάτος και έκανε το 2-1 με σουτ του Μουτουσίδη.
Η Αιδηψός χρειάστηκε  δέκα λεπτά ώστε να ξεπεράσει το σοκ  και να πετύχει το 2-2 με πέναλτι που κέρδισε ο Χρήστος Φώτου και εκτέλεσε εύστοχα ο Τίτο Μπιμπάι.
Στο 75' ο Καραγκούνης που μόλις είχε μπει αλλαγή, σέντραρε άψογα, ο Χ. Φώτου  έπιασε την κεφαλιά που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο  Αργύρης Στεργίου με ανάποδο ψαλίδι από κοντά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 2-3.

Η Τριάδα βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, είχε μια κεφαλιά του Χασάνδρα Γ. που απέκρουσε με υπερένταση ο Κυριακού,  αλλά δεν κατάφερε κάτι.
 
ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Β.Τσιμιχόδημος):
Μωραιτης, Τσουτσης (70' Πατεριτσας),Τζαβρας, Γκρινιάρης, Ταψης, Νονας(85'  Παπακυριακου), Γ. Χασανδρας, Κατσιμπρας, Κεραμιδας (70' Τσιμιχοδημος), Μουτουσιδης, Δ. Χασανδρας.                       

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ (Γ.Δημητριου):
Κυριακού, Φωτου Κ., Φωτου Χ. (85' Παπατζικος), Καππες, Γλυκος, Στεργιου Η., Στεργιου Α., Αναγνωστου Ν. (89' Σαββοπουλος), Μπιμπαι Α.(70' Καραγκουνης), Μπιμπαι Ι. (89' Τζοχαι), Αναστασιαδης.