Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το δεξί η ΑΕ Ιστιαίας, πήρε άνετα την Κήρινθο 4-1


Την πρώτη της νίκη πέτυχε σήμερα η ΑΕ Ιστιαίας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας.  Μέσα στο γήπεδό της, πήρε άνετα την νίκη με 4-1 απέναντι σε μια αξιόμαχη Κήρινθο, που όμως λύγισε κάτω από την πίεση της καλύτερης Ιστιαίας.
Το 1-0 έγινε στο 9ο λεπτό μετά από σέντρα του Τσώνου στον Πετή, που από κοντά βρήκε στόχο.
Στο 14΄ ο Μπερμπεράι με τη σέντρα του βρίσκει τον Δήμου, που εύκολα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σταματίου, 2-0.
Στο 41΄ ο Τζανής κατάφερε να πετύχει το μοναδικό γκολ για την Κήρινθο και να μειώσει σε 2-1, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν για ημίχρονο στα αποδυτήρια.
Στο 49΄ ο  Τσώνος με προσωπική προσπάθεια μπαίνει στη μεγάλη περιοχή πλασάροντας και το Σταματίου, στέλνοντας την μπάλα προς το δεύτερο δοκάρι, 3-1 (αξίζει να πούμε πως η μπάλα μπήκε στα δίχτυα με την παρέα του Θανάση Δήμου, που αν και μπορούσε να την «ακουμπήσει», δεν χάλασε το γκολ του συμπαίκτη του).
Το τελικό 4 -1 έκανε ο Μπερμπεράι μετα από πάσα του Πετή.
Να σημειώσουμε πως ο Σταθαράς έχασε δύο φορές την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σταματίου, αφού την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκαρι.


ΑΕ Ιστιαίας

Μουρίδης, Τριανταφύλλου Α (85΄ Κάτσαρης), Elmazaj, Παπανδρέου, Τριανταφύλου Σ, Αρσενόπουλος, Τσώνος Σ (66΄ Σταθαράς), Πουταχίδης, Δήμου, Μπερπεράι, Πετής (Γερογιώργης)

ΑΕ Κηρίνθου

Σταματίου, Μόσχου, Βρέτος (63΄ Βοκορόκος), Σεφέρης, Τσώτος, Σταματέλος Π, Τζανής (88΄ Θωμάς), Περήφανος Γ, Τσούτσικας (70΄ Ραβανός), Περήφανος Ν, Καστανιώτης (73΄ Σταματέλος)


Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί


Δείτε το τρίτο γκολ της Ιστιαίας, όπως το κάναμε Live