Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απόλλων Ερέτριας- Ηλυσιακός: Έπεσε στην επανάληψη


Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Απόλλων Ερέτριας γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Ηλυσιακό σε παιχνίδι που έγινε στο ενωσιακό.
Ο Απόλλων στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά καλός και κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο θα μπορούσε να σκοράρει αν ο Μώρος ήταν πιο προσεχτικός στην τελική προσπάθεια.
Οι φιλοξενούμενοι μετά την πρώτη μισή ώρα πήραν τα ηνία του παιχνιδιού δείχνοντας στοιχεία καλής ομάδας με εμπειρία στην κατηγορία.
Με την έναρξη ο Μώρος μπήκε από δεξιά σουτάροντας στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Οι τυπικά γηπεδούχοι συνέχισαν να πατάνε καλά στο γήπεδο και στο 28΄ το δυνατό σουτ του Μώρου που ήταν από τους πιο δραστήριους πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Από εκεί και πέρα ο Ηλυσιακός ήταν το αφεντικό του παιχνιδιού και με κινητήριο μοχλό τον Μάλτσι όλο και περισσότερο επισκεπτόταν τα καρέ του Μπασινά.
Στο 35΄ ο Τσιτσαρής σέντραρε από αριστερά με τον Μπασινά να πέφτει στα πόδια του Κρεββατά που ήταν έτοιμος να σκοράρει.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 60΄ με προβολή του Κρεββατά έπειτα από καλοζυγισμένη σέντρα του Μέξη.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Μάλτσι που ήταν ο καλύτερος του γηπέδου με προσωπική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 0-2 παρά την αρχική απόκρουση του Μπασινά.

Απόλλων Ερέτριας:Μπασινάς Μετσανάι Ρούσσος Μπαλόζι Χριστοδουλόπουλος(80΄Σμπιλίρης) Καλοχωρίδης Μώρος(70΄ Τρεγκάι) Βαλκάνος(88΄Κοκκάλας) ΝτουλαβέρηςΤόρα Αμαραντίδης(88΄Σμυρναίος)

Ηλυσιακός:Μιχελής Μέξης Παπαδημητρίου Πιπίνης Μουσταφίδης Μπουσινάκης(80΄Ρενάτο) Αμανατίδης (50΄Κατσίβελας) Κρεββατάς(90΄ Γκέζος) Τσιτσαρής Μάλτσι Ρόπας


Επιμέλεια:Χ.Σεφερλής