Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νικηφόρο πέρασμα για τον Α.Ο.Ν.Α.

 Νικηφόρα πέρασε ο Α.Ο.Ν.Α. από τη δύσκολη έδρα της Λαμψάκου επικρατώντας με 1-3 του Ελλήσποντου.
Σε ένα παιχνίδι με δύο όψεις οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 1΄  και παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο πήγαν στην ανάπαυλα με προβάδισμα δύο γκολ
Στην επανάληψη οι τρεις αλλαγές του Π.Τοκπασίδη άλλαξαν το πρόσωπο του Ελλήσποντου που κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 1-2 αγγίζοντας στο τέλος την ισοφάριση.
Με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Α.Ο.Ν.Α. ξεκίνησε το παιχνίδι καταφέρνοντας να προηγηθεί στο 1΄ με πλασέ του Καραντάκη.
Με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα ελέγχοντας το παιχνίδι φτάσαμε στο 39΄ όπου ο Β.Κολιόπουλος με διαγώνιο πλασέ έπειτα από μπαλιά του Μπαλαμπάνη έκανε δύο τα τέρματα του Α.Ο.Ν.Α.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μη έχοντας άλλη επιλογή και με τον Π.Τοκπασίδη να ανακατεύει την τράπουλα απείλησαν στο 54΄ με μακρινό σουτ του Λάζρι.
Η μείωση του σκορ σε 1-2 ήρθε για τον Ελλήσποντο στο 69΄ με κεραυνό του Καλέτζη έξω από την μεγάλη περιοχή  που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τσάμαρη.
Με τους γηπεδούχους να έχουν βγει μπροστά για την ισοφάριση η Αρτάκη είχε τις ευκαιρίες να κλειδώσει τη νίκη τις οποίες δεν  εκμεταλλεύτηκε.
Στο 82΄ ο Ντεγιάννης θα μπορούσε να σκοράρει όμως προ του Τσάμαρη το κοντρόλ του δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία.
Στις καθυστερήσεις ο Τουρκοχωρίτης με κεφαλιά ψαράκι έγραψε το 1-3 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Χιούσκα στις καθυστερήσεις.

Ελλήσποντος: Πολύδωρος Ρογαλίδης Μπούρικας Κουσερής Αυλωνίτης(46΄Κοντάκης Δ.) Αντωνόπουλος Ρουμπής(90΄Κουτσαβλής) Φτούλης(46΄Ντεγιάννης) Κολιόπουλος Χ.(46΄Καλέτζης) Λάζρι Χιούσκα

Α.Ο.Ν.Α. Τσάμαρης Μπελίτσος Μπαλαμπάνης Γεωργίου Θωμάς Τσούτη Λούκας(75΄Τουρκοχωρίτης) Μαστροκώστας Καραντάκης(50΄Λειβαδίτης) Ρίλντι(65΄Νικολάου) Κολιόπουλος Β.