Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη δια πυρός και σιδήρου για τον Αμαρυνθιακό μέσα στο Νεοχώρι



Νίκη ιδιαίτερης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας πέτυχε ο Αμαρυνθιακός μέσα στο Νεοχώρι απέναντι στον Νηλέα που έπαιξε ψυχωμένα και διεκδίκησε  το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.
Το τελικό 0-1 δίνει  3 πολύτιμους βαθμούς στους φιλοξενούμενους που έχουν στόχο την κορυφή, αλλά αφήνει με παράπονα τους γηπεδούχους που αμφισβήτησαν έντονα το πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση.
Ο Νηλέας είχε την πρώτη φάση του αγώνα στο 9' όταν ο Σαμαράς από αριστερά με σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Άγγελου Κοντραζίου, ο Αμαρυνθιακός απάντησε στο 13' με τον Μυρτέζα να περνάει τον Ζωντό και να βρίσκετε απέναντι από τον Παπαχρήστο αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ.
Στο 28' σουτ του Κοντραζίου Αλμπέρτο απέκρουσε ο Παπαχρήστος και στην εξέλιξη της φάσης σουτ του Αργύρη απομάκρυνε σε κόρνερ ο Τζόκας.
Στο Β' ημίχρονο ο Αμαρυνθιακός μπήκε πιο επιθετικά και είχε κεφαλιά του Κόλλια λίγο άουτ στο 47' και μια ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 58' όταν ο Μυρτέζα πλάσαρε από κοντά και κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή ο Γιώργος Κότσαρης απομάκρυνε την μπάλα σώζοντας την εστία της ομάδας του.
Και φτάνουμε στο 69' που έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα, ο Κοντραζίου μπήκε από  δεξιά και πλάγια στην περιοχή και ο Τζόκας τον μάρκαρε με το σώμα, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής Κηρύκος σφύριξε πέναλτι με τους γηπεδούχους να αμφισβητούν αυτή την απόφαση, ο Αργύρης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 71' το Νεοχώρι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κότσαρη Γ που δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά αν και βρέθηκε απέναντι στον Κοντραζίου Α και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 76' είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον β' βοηθό κο Σέρρα.
Στο 88' σουτ του Κόλλια απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαχρήστος και στο 90' οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά το σουτ του Κότσαρη Κ έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κοντραζίου Αγγ.

Διαιτησία: Κηρύκος - Νικολάου - Σέρρας


Νηλέας Νεοχωρίου (Νικολόπουλος):
Παπαχρήστος, Δαφνής, Σαμαράς, Ζωντός Αθ(73' Κότσαρης Σ), Τούντας(46' Μαστροκώστας), Τζόκας, Κότσαρης Γ, Μακρής, Κέκης,  Ζωντός Γ, Ρουμελιώτης(83' Κότσαρης Κ).









Αμαρυνθιακός (Γεωργίου):
Κοντραζίου Αγγ, Σταματάκος(86' Αντωνίου), Λιατύφης, Βελαέτης, Ξουρής, Λυμπέρης, Μυρτέζα Αντ(90+4' Τσιμπούκης), Κόλλιας, Αργύρης, Κοντραζίου Αλμπ, Κιμουλιάτης.