Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αναγέννηση Αφρατίου-Αυλωνάρι:Η πρόκριση κρίθηκε στο φινάλε

Με ένα γκολ στο 88΄ του Τσαλιαγκού το Αυλωνάρι πήρε δύσκολη πρόκριση απέναντι στο Αφράτι για τους οχτώ του κυπέλλου.
Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν νικητές ήταν οι φιλοξενούμενοι που στο μεγαλύτερο μέρος είχαν τον έλεγχο άλλα σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Μίχου.
Από την πλευρά του το Αφράτι σίγουρα δικαιούται να μιλάει για ατυχία καθώς είχε την καλύτερη φάση για γκολ στο 47΄ με το σουτ του Σολογιάννη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι
απείλησαν στο 10΄με την προσπάθεια του Σολογιάννη να σταματάει ο Διαμαντάρας.
Μετά το 15΄ το Αυλωνάρι πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και στο 17΄ το σουτ του Καράπα βρήκε σε πόδια αμυντικών καταλήγοντας κόρνερ.
Ο χορός των ευκαιριών ξεκίνησε με το καλημέρα της επανάληψης όταν ο Μαντάς από δεξιά έκοψε στο ύψος της μεγάλης περιοχής με το σουτ του επερχόμενου Σολογιάννη να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι σε διάστημα εφτά λεπτών είχαν τρεις καλές ευκαιρίες.
Στο 47΄ και στο 53΄ τα σουτ των Καρλή και Κούρτη σταμάτησε ο Μίχος με το σουτ ενδιάμεσα στο 50΄ του Καράπα να φεύγει δίπλα από τα δοκάρια
Με το πέρας μίας ώρας παιχνιδιού και την κούραση να κάνει την εμφάνιση ο ρυθμός έπεσε με το Αυλωνάρι να προσπαθεί να βρει διαδρόμους και το Αφράτι να χτυπήσει στη κόντρα.
Τη λύση έδωσε ο Τσαλιαγκός στο 88΄ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λαθουρά.
Στο διάστημα που απέμεινε το συγκρότημα του Σ.Τζαννή δεν κατάφερε να πάει το παιχνίδι στην παράταση μένοντας με την γλυκόπικρη γεύση της καλής εμφάνισης.

Αναγέννηση Αφρατίου;Μίχος Καλύβας Μπούρικας Βάθης Τρίκκας Βαλκάνος(80΄ Τουλούμης)Μαντάς Σίδερης Σολογιάννης Σάλεμ Σπανός(70΄Μαραγκός)

Α.Ο.Αυλυωνάρι; Διαμαντάρας Δήμου Παππάς Κόκκος Καράπας (50΄Λαθουράς)Καρλής(50΄ Κωνστάντιος)Φωτιάς Τσάγκος Τσαλιαγκός Κούρτης Μανδράκας