Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Σκύρου - ΑΟ Δύστου Βροχή τα γκολ με νικητή τον Δύστο

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Δύστος μέσα στην Σκύρο σε ένα αγώνα πλούσιο σε γκολ και τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 90' να ισοφαρίσουν.
Ο αγώνας ξεκίνησε στο νησί με τον Δύστο να έχει σύμμαχο τον αέρα, μοιρασμένος χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο.
Οι φιλοξενούμενοι στο 16' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πλασέ του Παν. Ηλία 0-1.
Οι Σκυριανοί αντέδρασαν, πίεσαν και επτά λεπτά αργότερα κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν μετά από φάουλ του Τσελεπή και απόκρουση των αμυντικών ο επερχόμενος Χώτης Γ. σημείωσε το 1-1
Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα, όταν μετά από μια παράλληλη πάσα του Ηλία και λάθος εκτίμηση του γκολκίπερ των γηπεδούχων ο Πιλάτης Απ μπήκε σφήνα και πλάσαρε γράφοντας το 1-2..
Με τον Δύστο να έχει το προβάδισμα 1-2 πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με σύμμαχο τον αέρα βγήκαν μπροστά και στο 51' είχαν μια ευκαιρία σε εκτέλεση φάουλ του Τσελεπή η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Όμως στο 55' ο Τσελεπής με απ' ευθείας εύστοχη εκτέλεση φάουλ έφερε τον αγώνα στα ίσια 2-2.
Νέο προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους στο 60' όταν κέρδισαν πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Αντώνενας γράφοντας το 2-3.
Μεγάλη ευκαιρία είχε η Σκύρος να ισοφαρίσει όταν στο 89' κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Χιώτης αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και την ευκαιρία της ισοφάρισης.
Η λήξη βρήκε νικητή τον ΑΟ Δύστου μέσα στην Σκύρο με 3-2..