Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δελτίο Τύπου:Σύνδεσμος Διαιτητών

Λόγω των ιδιαίτερα υψηλών τόνων και του θορύβου που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, ο Σύνδεσμός μας θα ήθελε να ξεκαθαρίσει, με σαφή τρόπο, τα εξής:
1) Στηρίζουμε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ κάθε προσπάθεια αποκάλυψης και τιμωρίας έκνομων ενεργειών. Αυτό κάνουμε, εξάλλου, πάντα. Περιμένουμε άμεσα να προσκομιστούν οι αποδείξεις. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε όποιες ενέργειες χρειαστούν, για να προστατέψουμε τα μέλη μας, που, πρέπει να σημειωθεί, τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.
2) Στηρίζουμε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ κάθε προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν πιστεύουν ορισμένοι ότι με την διαγραφή ή την καθαίρεση ενός ή περισσότερων διαιτητών αυτά θα διορθωθούν, είμαστε μαζί τους και προσυπογράφουμε. Η πράξη, όμως, δεν τους δικαιώνει, τίποτα δεν έχει βελτιωθεί. Ίσα – ίσα δημιουργείται ένα περιβάλλον ανασφάλειας για τους διαιτητές, με όλες τις συνέπειες που προκύπτουν.
3) Κατηγορίες, υπόνοιες, σπίλωση είναι στην ημερήσια διάταξη, ακόμα και με επίσημα έγγραφα πλέον. Αναμένουμε από την ΚΕΔ (όπως εξάλλου έχει δεσμευθεί) και την ΕΠΟ να πράξουν τα αυτονόητα, ώστε να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά, για να επικρατήσουν η σύνεση κι η ηρεμία. Αλλιώς οι διαιτητές θα παραμένουν, πάντοτε, οι μόνιμα εύκολοι στόχοι.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων τονίζουμε ότι, προφανώς, η ελληνική διαιτησία έχει ευθύνες σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Αλλά ψάξτε αλλού για την κύρια ευθύνη.
Κλείνοντας, κάτι ακόμα: λύσεις για το ποδόσφαιρο και την διαιτησία υπάρχουν και δεν είναι δύσκολες. Αρκεί να εφαρμοστούν!
ΣΔΠΕ